Busraquner Evetttt 7+1 günlük olup bugünle birlikte annemlere geldim artık .. ÇÜNKÜ 2 haftadır aşşşırııı midem bulanıyo ve bu hafta tavan yaptı bu durum + koku hassasiyet çıktı . Bide bu yöntemi deneyelim bakalım doktorum bile evi taşı dedi nolcak 7 ay böylemi geçicek bilmiyorum
Hicran23 Busraquner ben 1 ay çektim 12 13 kilo verdim oluyordum artık en son dayanamadım doktora gittim ilaç yazdı 1 ayda ilaç kullandım sonra kendiliğinden geçti
edaozcan13 3 aydan sonra düzelirsin ama hamilelikte sıkıntı bitmez bemde bulantı bitti yanma başladı taki doğuma kadar 😞 ama keşke hep hamile kalsaydmışım
Mervisogretmen 28.haftaya kadar mide ilaçları ile geldim diyebilirim. Olağanüstü kusuyordum. Kendi evim kokuyor gibi geliyordu. Tam geçti demiştim ki şu an 36.haftanın içindeyim yine var hassasiyetim. İşte bazı bünyeler sizin, benim gibi böyle maalesef.
eceturan Mervisogretmen disarda sikinti yok eve geldigim gibi kusuyordum :( baslarda sabahti sonra 3 ogun artik yemek yemekten tiksinmistim. Su iciyordum bi de arada sirada atistiriyodum.
Mervisogretmen Busraquner Kendi kadın doğumcumun mide bulantısı için verdiği ilaçlar. İlk başta “Prilam” kullandım. Geçirmedi. Dozunu artırdı doktorum, yine geçmedi. En son ağır olan bir mide bulantısı ilacı var. Benim gibi ağır geçiren hamilelere veriyorlarmış. Adı Zofer. Kendisi en son tercih edilen ilaç. Onu kullandım. Artık afedersin safran safran kusuyordum.
edaozcan13 Busraquner Busraquner bendr ganileyken öyle diyordum ama suan hamileliğimi cok özlüyorum keşke diyorum varlığını ii olduğunu bilseydimde hep öyle kalsaymış 😅😴 uykusuzluk yorgunluk herşeye hazırsan gelsin bebiş hayırlısıylan
Busraquner Mervisogretmen ay bana asla vermiyo prilam kullanıyodum artık içmiyorum iğrenç ve çok boş ilaç akşamları iki tane al dedi aç karna ama hiç etkisi olmadı 2 gün önce gittim anlattım vermiyo hiçbişi bana ya
Mervisogretmen Busraquner Doğrudur vallahi. 🤦🏻♀️Doktorum da ilaç taraftarı değil ama artık halime çok acıdı. Çok kötü durumdaydım. İnşallah sizin de geçer en kısa zamanda. 🙏
Busraquner edaozcan13 hahahahaha öyle oluyo demekki hamileyken hemen doğum , doğum olunca keşke hamile olmak istiyo herhalde insan ☺️
Mervisogretmen eceturan Çok zor çok… :( İçtiğim suyu afedersin balık gibi dışarı atıyordum. Ay ne zor günler… İnşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unutacağız. 💜
Cemle Benim de evim kokuyor bana. Kendi evimde yemek yiyemiyorum. Ama kayınvalidemin evinde daha iyiyim orda yemek yiyebiliyorum. Bu evin kokması ve evden soğuma durumu inşallah geçicidir.