Burcusahinnn Arkadaşlar detaylı ultrasonda bebeğin yüzü kesin görülüyor mu? Girip de göremeyen var mı?
Merve_KOPUK Burcusahinnn bebek uygun pozisyondaysa görünüyo evet mesela benim bebegimin elleri yüzündeydi hep inatlaa 😂😂
Lulikli Burcusahinnn ben yandan gördüm canım karşıdan görmedim. Zaten cihazdan kaynaklı sanırım normal ultrasondaki gibi bi görüntü göremedim.
Cokistersengelerbence Burcusahinnn benim bebişkom da göstermedi kendi. Muayene 1.30 saat sürdü doktor ara verdi yürüyüş yaptırdı çikolata yedim ama nafile… yandan gördük beyfendiyi🙈🥰
Beyzan738 Cokistersengelerbence ay Allahım ya 😁😍benmde normal ultrsnda hep yüzü dönüktü haftaya detaylıya gircem inşallah yüzünü görürüz ya Çikolata yiyip öle mi girsem ki
Deletedmom_33 Burcusahinnn Biz net gördük 21+1′de. 22 de daha net oluyormuş sanırım doktor öyle demişti bize
Cokistersengelerbence Beyzan738 ben yedim ama dönmedi 🤣siz de yiyin her ihtimale karşı umarım görünür 😍
Tugba316 Bende bugün girdim detaylı ultrasona önce sırtı sönüktü ayaklarını omurgasına felan baktı sonra tatlı ye gel dedi ☺️ Gitti tatlı felan yedim yürüdüm biraz sonra dönmüştü ☺️