Deletedmom9823 Deletedmom15262 yumuşatıcı konulan yeri su doluyo her seferinde yıkıyorm yine doluyo içini fln iyice yıkadm ama anlamadım hakkat neden öyle @Aag06 nerdesin dünür
Deletedmom15262 Deletedmom9823 niye öyle bende dünden beri yıkıyorum çamaşır benimde sulu oldu daha önce yoktu şimdi baktım su var çekmeceli yıkayın takayım dedim öyle bir iki gitti su şimdi uğraşmadım😂
Deletedmom15262 Deletedmom9823 evet çok koksun diye makine kusana kadar kusdu işte aslında detarjan az diyorlar ama ben köpük seviyorum çok olunca temiz oluyor gibi geliyor 🙈😂😂 Bi de durulamaya yakın kokusu kalıcı oluyor lanet yumuşatıcının
alparslanannesii1661 Deletedmom9823 yaa nerdesin sen buralar cok sessiz ne olduda aski verdiler sana bana da uyari verdiler 🤷♀️😂
alparslanannesii1661 Deletedmom9823 bende uyari yedim😂 dünden beri cok guzel yorumlar yapiyorum pozitifim icimde ki kötülükleri salmıyorum 😂
Deletedmom15262 alparslanannesii1661 😂😂😂😂bana da verdiler uyarı, gif attım diye halbuki öyle bir niyetim yoktu ama neyse🙈
Kafamanya kalpatisi_ ben atmıstım bulaşık deterjanı yarım saat 30 derecede bence iyi yaptı ama yinede marc falan kullanırım bidaha cesaret edemem
kalpatisi_ Kafamanya bende marc almayı düşünüyorum zaten hemen bitmiyo pahalıda olsa alıcam her ay yapılmaz zaten 3-4 ay da bir yapılması gerekiyo bence