Anneays mihraveannesi Halihazırda özele gittiğim için doktorum ense kalınlığını vs ölçtü ekstra kan için 60 TL ödedik diye hatırlıyorum
Halime0638 Sibel_l3 aha bu postta da buldum seni 😂 al işte bak burdan yak 2 li test bende özelde yaptırdım 400tl verdim sen cok uygun vermissin
mihraveannesi Halime0638 Sen pahalı vermişsin kız millet baya uygun söylüyor şaşırdım bakalım ben ne kadar vercem 😂
Halime0638 mihraveannesi nerde yaşıyorsun ankaradayim ben valla ne biliyim gittim 400 istediler ben detaylı ultrasona bile 500 tl verdim 2li teste nie oyle aldılar acaba dolandirildim yav 😂😂
mihraveannesi Halime0638 Ben Kahramanmaraşin ilçesindeyim ama bu kadar pahalı zannetmiyorum ya seninki pahalı geldi muayeneye ne kadar ödüyorsun ki 🤔
mihraveannesi Leylaa__gulser21 ya bende onu merak ettim olmasak nolur ki acaba diye ama ilk gebelik hiç bı şey bilmiyorum 😣
Leylaa__gulser21 İsteyerek olmadım çünkü bebeğin bi sorunu olsa bana söyleseler daha da çok tedirgin olurum o yüzden olmak istemedim olurda bebeğin bi sorunuda olsa ben bebeği aldırmayı hiç düşünmüyorum
Halime0638 mihraveannesi muayene ucuz ben normalde 2 li icin gitmiştim cinsiyet de öğreniyim gitmisken diye muayenesi 120tl di ama 2li testi cok almislar yaa acaba değerlendiren doktor cok mu bilgiliydi acaba doktor şeyi arttıkça fiyat da artıyor ama 400 de cok fazlaymis ya
Leylaa__gulser21 mihraveannesi benimde ilk gebeliğim nedenini söyleyeyim sana kuzenim ikili tarama testi yaptırdı bebeğin kalbi delik çıktı ve kuzenim sürekli tedirgin endişeli yani düşünmekten hiç bişey yapamıyordu sürekli aklı bebeğindeydi bende o yüzden yaptırmak istemedim nasıl olsa çocuğum razıyım ben
mihraveannesi Halime0638 ben muayeneye 75 veriyorum doktorla alakalı demek ki sonuçlar iyi çıktıysa giden para olsun sağlıklı hayırlı olsun da insaAllah 🤲🥰
Halime0638 mihraveannesi olabilir neyse artık canim sana kalmış yaptırmak ister yaptir ister yaptırma yaptirmayanda cok var yaptiranda bende yaptirmicaktim doktorum karar senin ama bebeginle alakalı ilk test olucak yaptirmani öneririm dedi bende sirf ilk test diye yaptirdim sonra 3lu 4 lu hic yaptirmadim detayli yaptırdım bu kadar
Halime0638 Leylaa__gulser21 kalpteki delik cocuk dogduktan belli süre sonra kapanır aslinda ama dedigin cok dogru her skeilde kabulleniyorsun zaten ama biseyleri öğrenince cok kafsya takip hamileliği zehir ediyorlar kendilerine bu yüzden sana cok hak veriyorum bende oyle düşünüyorum inşallah herkesin ki sağlıklı sıhhatli dogar
mihraveannesi Leylaa__gulser21 ya evet Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin insaAllah 🤲