sedefkaya1 seymafrnc benim 8 haftalık daha 3 sefer görüşme imkanım oldu kendisiyle şuanlık memnunum gibi ama erkek doktorları daha çok önerdiklerini duydum
Busra7834 sedefkaya1 ben Safranboluda Deniz beye gidiyorum oda çok ilgili gerçekten medikar malesef masraflı ama doğum medikarda yapcaksanız mesela ara ara deniz bey ara ara medikara da gidebilirsiniz öyle yapan arkadaşlarım oldular
Sedefavc sedefkaya1 aa cok memnunum 2.dogumum olucak onunla gözüm kapalı güveniyorum kendisine artik doktor hasta gibi değilse abla kardeş gibi olduk biz ailecek
busraaktekin6767 kadin dogumda ayrintnli ultrosan yapiliyomu acabaa benimde doktorum azize hanim zonguldak kadin dogumda
esndmrc busraaktekin6767 ben perinatoloji bölümünde yaptırdım melda kuyucu’ya. çok güzel baktı ilgili bir doktor. mhrsden randevu alınamıyor ama doktor yönlendirmesi ile gidiliyor. bizim 2li tarama sıkıntılı çıkmıştı o yüzden oraya yönlendirmişlerdi. istenildiği zaman yönlendiriliyor mu bilmiyorum.
busrabyrm97 busraaktekin6767 yapılıyor ama randevu bulmak çok zor bulana kadar da haftası geçiyor bebeğin
Fy38 seymafrnc Bartın a daha önce gitmiştim yollar bayağı virajlı Zonguldak yolları biraz daha iyi dediler hem orayı da görmüş oluruz diye tercih ediyoruz
busraaktekin6767 esndmrc aa evet melda hanim gece hafta benmde 2 li tramami yapti melda hanim yapiyo dimi ayrintili.ulrtosan bana gun verdi kagitla acaba ayrintili.ultrosonmki sira almadan gelebilirsn dedi
esndmrc busraaktekin6767 gün verdiyse sıra almana gerek yok evet. randevuya gittiğinde doktordan daha ayrıntılı bilgi al bence daha sağlıklı olur🌸