Deletedmom_29 Polen , arı sütü , propolis ve bal karışımını tüketip fayda gören varmı , illa gebe kalamayanlar mı kullanmalı ?
GamzeBaz Deletedmom_29 hayır canım suan cok popüler bi yöntem ya o yüzden aklıma ilk bu geldı bide bunlara ek D vitamıni de kullanın Canım
Deletedmom_29 GamzeBaz Günde kaç kez kullanılıyor eşimle berabermi kullanmalıyım bilmiyorum eşim ve benim bir sorunumuzda yok 🙏
GamzeBaz Deletedmom_29 D vitamıni Bn günse 8 damlacık kullandım canım ekmeğe vs damlattim diger ürünleri kullanmadım inşallah kullanan Bi kişi yardımcı olur ve cevap verr Rabbım tez zamanda kucagını doldursn canım benim
GamzeBaz Deletedmom_29 kuzum kullandım bnde kansizlık sorunu vardı onu hallednce hamile kaldım ilk hamilelkde ovulasyon test kullandım ne yazıkki kürtaj oldum sonraki ay yeniden hamile kaldım kuzum ikincide de ovulasyon testi ile tekrar hamike kaldım
Deletedmom_29 GamzeBaz Bende ağustos ayında gebelik planladım eşim asker ve izinler dahilinde değerlendirebiliyoruz üç ay ınofolic combi kullandım doktora gittim yumurtalıklarımda bir sıkıntı yok tahlillerimde de bir sıkıntı yoktu ekimde eşim geldi ve yumurtlama günlerini değerlendirdik Malesef olmadı düğünden sonra korunduk daha sonra gebelik planladık olmadı işte şuan mart için tekrar düşünüyoruz doktora gitsem mi tekrar yoksa folik asit alıp kullansam mı bilmiyorum
GamzeBaz Deletedmom_29 bnce, esinde sperm testi versin canım gldgnde senn Bi sorunun yokmus folık asit kullan bnce canm
Deletedmom_29 GamzeBaz Aslında bende öyle düşündüm ama etrafımda daha ilk denemeniz doktorlar zaten 1 yıl normal yollarla denenmesi gerekiyor 1 yıl deneyin olmazsa tekrar gidin diye söylüyorlar kararsız kaldım acaba ben mi abartıyorum Haziranda düğünüm oldu korunduk daha sonra eşim Ekimde geldi denedik olmadı
GamzeBaz Deletedmom_29 kuzum 1 yıl olmams bence takma fkrmce gez toz kişisel Bi tatil planla kafanı dinle seni cok iyi anlıyorum bnmde eşim asker
Deletedmom_29 GamzeBaz Ben çok kafama taktığım için sanırım negatif çıktığını kafama çok takıyorum hayırlısı olsun inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️