Mucizemm18 Kızlar fark ettim ki kaşlarım dökülüyor zaten kaşlarım öyle dolu dolu değildi şimdi daha kötü oluyo, napıcam bişey kullandınız mı bunun için ya da doğumdan sonra düzelir mi
Gonul_enes Mucizemm18 benim dokulmem yok ama daha yeni arifoglunun kas kirpik bakim yaglarini siparis verdim gurlessin uzasin diye, bakalim ise yarayacakmi
blueberyy00 Mucizemm18 badem yağı ve e vitamini karıştırıp kullanabilirsin canım badem yağı zararsız çatlaklar için karnına süren de var
Asyaveannesi36 Mucizemm18 benim kuaförüm kaşlarımı çok çok inceltmişti bende gece yatmadan diş sarımsağı ikiye bölüp kaşlarıma sürdüm ve baya kalınlaştı istediğim gibi oldu tavsiye ederim
Ilkmeyvem Mucizemm18 sarımsak kokusundan rahatsız olmazsan suyunu sıkıp masaj yapabilirsin inanılmaz faydalı saça kaşa ☺️
Mucizemm18 Gonul_enes aslında bekarken tatlı badem yağı kullanıyordum şimdi de var en iyisi kullanmak tabi hamilelikte zararı olmazsa en iyisi bi araştırmak lazım
Mucizemm18 blueberyy00 evet şimdi netten onu okuyordum çatlaklar için kullanılıyormuş ama tüylenme yapıyormuş karında ben zaten sadece kaş ve kirpiklerime uygularım
blueberyy00 Mucizemm18 aynen o yüzden amacına en uygun şey olur sende bende tüylenme yaptığını biliyorum Kaş kirpik için en etkili yağlardan biri ama bende görmüştüm göbeğe süren ama tüylenme olayını nasıl aşıyorlardi bilmiyorum
Mucizemm18 blueberyy00 yok benm zaten şuanlık çatlama falan oluşmadı inşallah da olmaz olursa da sürmem badem yağını bide onun stersine giremem kaşıma süreyim en iyisi 😄🤩