ozkurtzey Kızlar zerre bişey yiyemiyorum açlıktan ölcem ne yemek yapabılıyorum 6 haftalık daha ya ne yesem mıdemden geçer hayattan sogudum
Ezgi9292 ozkurtzey Başta Allah yardımcın olsun. Benimde 5 haftalıkken başlamıştı mide bulantılarım. Suan 35 haftadayım prilamı bıraklı 1 ay oldu. Ne zor olduğunu en iyi ben bilirim sudan bile tiksiniyordum. Yiyebileceğin en iyi şeyler kavun kızartılmış ekmek süzme peynir tuzlu limonlu salatalık simit bunlar kurtarıcın olabilir. Ben hep bunlarla beslendim o dönemde.
Symylldz ozkurtzey çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir ancak gereksiz tesellilerde bulunmayacağım tavsiye edebileceğim bir kaç bir şey var kesinlikle meyve sebze ne tüketirsen tüket mutlaka kabuklarını soy domates beyaz peynir ve haşlama türü patates yatıştırır. Kızartma yağlı salçalı baharatlı acı ve ekşiden uzak dur derim
Jan91 Doktora gidin, yoksa keton cikar sizde tahlil de acliktan, doktor bana prilam dr verdi, gece yatmadan iciyorum, yarin midem bulantim olmuyor, sonunda yemek yemeyi başlamışdım, cok super bir ilac, hamileler icin uretilmis
ozkurtzey Jan91 ya cok yeşekkür ederim adını duymuştum, doktora daha hıc gıtmedım cuma gunu yazdırayım ölecegım bide 3 yasında oglum var hıc yatmaya fırsat yok
Asl00 Prilam iç canım çok iyi gelir sana . Ben patates haslaması, leblebi,havuç rendeleyip yiyordum. En azından güçten düşmemiş ol.
Smr10 Gercekten cok kotu bi durum yaa 9haftaligiz uc haftadir mahfoldumm:( prilam bende kullaniyorum ama iki gun iyiyim ucungu gun dayanamiyor cikartiyorum ve surekli ogurme halindeyim:(
Esincapkin Benimde aynı doktor ilaç verdi iyi geliyor yoksa hicbirsey fayda etmiyor dayanılmaz birşey 7+2 den selamlar
Jan91 FeriDee Doktorunuz daha iyi sizi bilgilendirir, acliktan oluşan birsey, ya serum takiyolar yada ilaca basliyorsun, bu yüzden doktorunuzdan ilac isteyin)