busegrr tugbao hayır yaaa kendimi 3 gündür deriiiin temizliğe verdim yerleri bile elimle siliyorum bide üstüne yürüyüş yapıyorum, yorgunluktan ölüyorum ama beyfendi hâla kıpır kıpır keyfi yerinde galiba😂
tugbao busegrr gelir gelir 😁 dustu mu gobegin? benim dogurcagim gun resmen yerlerdeymis toplanmis. annem iki uc gune dogurursun dedi bi kac saat sonra dogum basladi 🤣😂
busegrr tugbao düşmedi sanırsam ya ahahah hâla kaburgamda çokkk rahatsız oluyor https://imgyukle.com/i/kBol9Y baksana dün çekilmiştim, çocuk ağzımdan çıkıcakmış gibi dik konumda😂
tugbao busegrr cok guzel bakiyosun demek ki annesi. keyfi yerinde gelesi yok 😁 kac kg olmus en son gittiginde?
tugbao busegrr ultrason yaniliyo sanirim. gulfem sali gunu 36+2de 2760 demisti. 5 gun sonra 3120 dogdu kizim.
busegrr tugbao evettt birden suyum geldi hiç durmadı hastaneye geldik yine durmadı direkt sezaryene aldılar
tugbao busegrr yok kuzum yarin ya da carsamba. bi emzirmeye cagircaklarmis sonra taburcu edicez dedi. haber bekliyorum.
busegrr tugbao çok sevindimmm🥰 serdardı sanırım o ilgilendi bizimle de kadın sizi yanlış mı yönlendirdi yoksa