honeysmom HappyMom Bu zamana kadar korkum yoktu doktorum sezeryana karar verdikten sonra korkum başladı yarın sezeryan olucam. Hayırlısı böyleymiş demek. 🤲🏻
Eymeninannesiiiii İlk gebeliğim normal doğum istiyorum hiç korkmuyorum sağlıklı olaylımda bi kerede doğurur çıkarım😀😀🤣
Esma1212 Beren47 ben üçüncüye hamileyim ilki neredeyse 24 saat sürmüştü sancı ikincisi 7 8 saat sürdü sancimi evde çekip gitmiştim olacakları bildiğimden bu nasıl olacak bilmiyorum ama ilkine göre ikincisi cok çabuk doğdu
Derin34-23 HappyMom Benim ilk doğumum 60 günüm var çatı muayenesi olmadım henüz ama her ne şekilde doğum yaparsam yapayım aşırı korkuyorum zaten iğneye ve bıçağa falanda fobisi olan bir insanım🥺
Eymen_Enis_Ser Derin34-23 ikinci sezeryan olucak kısmetse aralığın ilk haftası korkuyor muyum evet 🤷♀️🤦♀️
Derin34-23 Eymen_Enis_Ser Ameliyat ama başınızdan bir kere geçmiş ya o yüzden sordum tecrübeli olmanız gerekmiyor mu? Korktum şimdi. Yani ameliyat sırasında uyanma yada his mi oluyor ameliyat sonrası sancı ağrı falan mı?
Derin34-23 Eymen_Enis_Ser Ya sizde haklısınız insanın elinde mi sanki korkmamak? Ben beşinciyi de doğursam korkarım kesip biçiyorlar sonuçta
Bercemturkk Beren47 bn dört gün önce ikinci doğummumu yaptm ilke gore çok daha zor geçti sizinki öyle olmayablr bn catalda yirmi dakaya yakin kladm ikinmaktan dişlerim kanadi 😏
Hilalkhrmn417 Bende korkuyorum aslında ilk doğumum.. biraz akışına bırakmak gerek diye düşünüyorum o an ne olursa ona göre akışına bırakmak gerekli nasıl istiyorlarsa öyle gelsinler keyifleri bilir minik prenslerin ve prenseslerin 😊