• Doğum
  • Konumuz; Doğum Korkusu!

Hat90 inşallah canım saol rabbim iyi merhametli insanlar ile karşılaştırsın cümlemizi sonuçta bizimki de can

Yama doktor kaçıncı haftanızda söyledi sezaryen olacagınızı benim 32 haftam hala bir bilgiye sahip değilim

• Yama bunu yanıtladı.
    • Yama bunu beğendi.

Emleyla bnce en doğrusu neyse onu yap kimseyi dinleme ya doktorun dediğini yap çok korkun varsa ne istiyor san onu yap sonuçta o doguma sen göreceksin kimsenin karışmasına izin verme

MinErdinc epidural normal nasıl geçti bi sıkıntı yaşadınız mı banada herkes normal yap diyo ama tansiyonumdan korkuyorum (panik yapinca yukseliyo) o yuzden epidural dusunmustum bende ama bilmiyorum nasip 🤷‍♀️

canbabacan Benimde ikinci doğum nedense son günler büyük bir korku var stres var önüne gecemiyorum günler geçmiyor belim kasıklarım ağrıyor nst de sancı.cikmiyor acaba diyorum ilki de kolay oldu ama bu korku neden stres öldürecek beni cok da rahattım şimdiye kadar 🤦 bir anda değişti sanki duygularım

HappyMom Bu zamana kadar korkum yoktu doktorum sezeryana karar verdikten sonra korkum başladı yarın sezeryan olucam. Hayırlısı böyleymiş demek. 🤲🏻

İlk gebeliğim normal doğum istiyorum hiç korkmuyorum sağlıklı olaylımda bi kerede doğurur çıkarım😀😀🤣

Beren47 ben üçüncüye hamileyim ilki neredeyse 24 saat sürmüştü sancı ikincisi 7 8 saat sürdü sancimi evde çekip gitmiştim olacakları bildiğimden bu nasıl olacak bilmiyorum ama ilkine göre ikincisi cok çabuk doğdu

HappyMom Benim ilk doğumum 60 günüm var çatı muayenesi olmadım henüz ama her ne şekilde doğum yaparsam yapayım aşırı korkuyorum zaten iğneye ve bıçağa falanda fobisi olan bir insanım🥺

Eymen_Enis_Ser Ameliyat ama başınızdan bir kere geçmiş ya o yüzden sordum tecrübeli olmanız gerekmiyor mu? Korktum şimdi. Yani ameliyat sırasında uyanma yada his mi oluyor ameliyat sonrası sancı ağrı falan mı?