Cemileorhan41 Kızlar 12 +3 te gittim göstermedi aaçmadı bacakları kaçtı bugun gittim normalde 13+5 ama ultrasonda 14+5 gösterdi ama yine kaçtı cenin pozisyonunda hep sorum şu gizleyipte erkek bebek çıkan anneler varmı acaba cinsiyet ile ilgisi varmı sizce 😊😃
Civcivinannesiii Cemileorhan41 off bende bundan korkuyorum😂😂 Haftaya gidecez ogrenmeye ya açmazsa bacagini diye simdiden konusuyorum annem hic utanma hemen ac bacaklarini diye 😂😂😂😂😂😬
Loveis16 Cemileorhan41 Benim bebişim de hep poposunu döndü bize kız diye düşündük ( doktor yorum yapmadı görmediği için) kendi düşüncemiz di😂 ama 17. Haftada bacaklarını kocaman açtı ve erkek 😂😂
Cemileorhan41 Sude-96 hani derler ya kız bebek göstermez hemen tabiki sağlıklı olsunda merak ettim sadece 😊
Cemileorhan41 Melikeakarsu evet öyle derler ama pipi gibi gözüktü azcık ama kız bebekte olabilir dedi kızlardada şişlik olabiliyormuş bakalım 4 aylık oluncaya kadar bekliyeceğiz 😊
Cemileorhan41 Civcivinannesiii bende bugün koşa koşa gittim niye dersen 2 oğlum var tabi ilk öncelik sağlıklı olsun ikili test temiz çıktı çok şükür insan şöyle arkadaş olacak biz kızı istiyor 😊
Civcivinannesiii Cemileorhan41 masallah darisi bize bizde haftaya yaptircaz ikili testi🤲 Tabi canm rabbim her iki meyveninde tadina bakmak istiyo Bizim ilk oldugu icin tecrubesizim o konuda erkek nasil olur kiz nasil olur 🙈 Saglikli sihhatli olsunlar yeterki rabbim gonlune gore versin insallah hepimizin🥰
deletedmom27371 Cemileorhan41 hahaha bugün gittik doktora benim bebenin keyfi baya yerindeydi bir kolunu kafasına koymuş güzel günlerin sefasını sürüyor sanırım 😂😂😂😂
Cemileorhan41 Civcivinannesiii amin inşallah canım herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😊
Papatyam63 Cemileorhan41 Ayy sen benden mi baş etin biz daha dün zor orendik 1saat yürüyüş yaptım o kadra kofret yiye tatli yiye ancak gösteri 20+6 günlük olduk daha dün öğrendim erkek
Cemileorhan41 Papatyam63 iyi bari bu göstermiş kendini ben iki oğlumda tam 16 haftada öğrendim gösterdi hemen ilk oğlumda erkeğe benziyor dedi ikşncisinde 16 haftayı bekledi hemen gösterdi bu ultrasona göre 15 haftalık kaçtı vallahi kapattı bacak arasını cenin pozisyonundaydı hep her gittiğimde 😊😊 hayırlısı olsun canım rabbiö sağlıklı hayırlı evlat eylesin hepimizin çocuklarını 🤲