-Arya- Kızlar merhaba. Bebeğim hala ters ve muhtemelen sonum sezaryen olacak. Depend almayı düşünüyorum ama sezaryende kullanamadığını söyleyenler var. Siz kullanabildiniz mi? Birde 35+4 üm 60 kg yim şuan, kaç beden tam olur?
tugbadugan0000 -Arya- hayır kullanılıyor ben kullandım hastanedede evdede, olmazsa olmaz. Ben 58kiloydum l beden aldım 😊
nevamm1 -Arya- 10 gün oldu sezeryan olalı canım hastanedeyken hasta bezi takıyorlar eve geçince ben depend kullandım çok rahatti ben l beden aldım xl olsa daha iyi olurmuş.kilom 78 rahat etmek için bir beden büyük al.olmazsa olmaz değil kesinlikle.yuksek bel iç çamaşırı alıp ped kullanabilirsin.benim ilk 5 gün kanamam çoktu depend iyi oldu sızdırma vs.yapmadi tavsiyem 1 paket al sadece sonra kanama az olduğu için ped yetiyor.
Lulemom -Arya- tabiki kullanabilirsin. Ha iç çamaşırı ha depend aynı şey, ben kullandım çokta rahat ettim
07-02-2019 -Arya- cnm kişiden kişiye degısır bn kullanamadım sureklı wc kalkıosun ayaga zaten zor kalkıon ayagını kaldır ıc camasır gıbı gıy zor oluyor ugrastırıyor hastane bebek bezı gıbı hasta bezı wermıstı onu kullanmak daha kolaydı onu kullandım ewe geldıkten sonra dependlerı kullandım ben
RumeysaNur34 Kullanan varmış ama sezaryan sonrası kanama çok olursa depend iş görür mü bilmiyorum canım ilk doğumumda hasta bezi almıştık kanama çoktu hasta bezi ile çok rahat ettim ikinciye hastane için hasta bezi alacağım depend de alacağım 3 4 tane ilk hasta bezini kullanırım duruma göre depend diye düşündüm
Sakinem212 -Arya- l beden alın m küçük 58 kilo olmama rağmen sıktı biraz bu gebeliğimde l beden alcm rahat ederm.
Dilara0638 -Arya- daha 5 gün önce sezeryan oldum çok rahat kullanılıyor ben 80 kg ile doğuma girsim L beden almıştım bir paketi bitirdim ikinciyi aldırdım eşime ona çok gerek kalmadı ama yinede tam bir paket bitti
Cns_33 -Arya- bende sezeryan da kullandım canm dünyanın en ıyı ıcadı olabılır kesınlıkle al 🤭 bedenleri arkalarında yazıyor kıloya göre