Zeynepp97 Çift kat müslin örtü mü daha rahat olur yoksa ince battaniyeler mi iyi olur acaba , owli nin dış kundağını aldım ama içine sadece zıbın giydirip yatırılınca da sıcak olur mu denemeden bilemiyorum tabiki
PrensesFiona Zeynepp97 doğumum şubat sonu inşallah ben penye battaniyeyle yarım kundak yapıp yüzüne fazla getirmeden ğzerine de kalın battabiye örtmeyi düşünüyorum. Mart her ne kadar bahar da olsa soğuk oluyor. Evin durumuna göre hareket etmeyi düşünüyorum belki sadece penye battaniyeyle kundak yapmak yeterli olur.
Sude-96 Zeynepp97 oda sıcaklığı 24 derece ise Üstüne battaniye falan örtmenize gerek yok özellikle yeni doğan bebekler için tehlikeli diyorlar ağzını burnunu kapatır diye , Bir uyku tulumu giydirip yatırabilirsiniz
AdenEva Zeynepp97 evde odanın ısısı 22-24 derece civarında olduktan sonra birşey örtmenize gerek yok tulumla yaptırabilirsiniz ya da tercih ediyorsanız kundakla
Kbrayankkk2 Zeynepp97 eylülde doğum yaptım ben incede ortuyorum kalinda bebekler çok çabuk usuyolar yani ince olmaz hemen hastalaniyorlar valla dikkat etceksin doğurdum kafasindan üstüm çocuğumu gözü akıyor her kafasini üşüttugum zaman gözü akar damla kulanirim dikkat etceksin valla sicak veya soğuk da olsa giydirceksn
fenperest Zeynepp97 owli uyku grusu aldim biraz once 200₺ ye geldi trendyol dan. Marta kadar bebegim 2-3 aylik olur muhtemelen onu kullanirim diye düşünüyorum
atlasinannesiii Anneme alize puffy battaniye ördürdüm geceleri uyurken onu örtmeye düşünüyorum evler sıcak oluyor zaten
Zeynepp97 Poyrazin_annesi Yorgan vs tehlikeli oluyor boğulma ihtimalleri olduğu için dikkat etmek lazım
Zehraspl Zeynepp97 valla ben kundaga saricam zaten burde kendi ördüğüm battaniyeyi ortucem sicak tutsun diye