merve347 Bebeğimizin cinsiyeti bugün netleşti eşim babamın adını koyalım iki ismi olsun diyor adı da şakir ben istemiyorum sizce hangi isim yakışır yanına😩
Busenr merve347 nasıl gıcık oluyorum bu muhabbete bilemezsiniz. Yahu anne baba rahmetli olduysa ben niye ölen insanın ismini koyayım çocuğada ağırlık verdiği söleniyormuş. Allah korusun kendi annem babamda olsa onların ismini koymam sürekli anmak insanın ömür boyu acı çekmesinden başka ne işe yarar. Yeni can yeni isim üstelik ilk çocuk Şakir nedir her anne baba yeni isim koymak ister bi hayali vardır ne bileyim aşırı saçma ve inşallah anlayış gösterir eşin. Bence düzgünce konuş sakin sakin allah kolaylık versin 🥺
kizannesi_1004 merve347 ya gerçekten güzel bir isim olsa koyun kalbi kırılmasın derdim ama Şakir gerçekten hiç hoş değil. Bu yönden neden bakamıyorlar ille babanın ismi olsun diye çocuğa yazık etmemek gerekir
Suzanne Bizde de aynı durum var benim kayınpederim daha çok diretiyor ismimi koyun diye eşimde küsmesinden korktuğu için koymak istiyor bende asla istemiyorum bakalım nolucak
merve347 Eşimin babası yaşıyor bide benim babam vefaat etti adı Tacettin modern olmadığı için koymak istmedim ne yapcam bilmiyorum bunalıma girdim 😞😔😔
ozlemkzl3 Benim yengemin babasının adı şakir . Yengemin abisi Umut Şakir koymuşlar . Yanına modern bi isim koy canım . Benimde mesela babasının ismini istiyor arif bende yanına isim katılan başka türlü olmuyor kabullenmek lazım
Asyaveannesi36 merve347 hey Allahım 9 ay siz taşıyacaksınız tüm zorlukları siz çekecekseniz bence eşinizle sakince konuşun ve siz karar verin babasının adını koyunca ne olucakmış ki 🤦🏻♀️
Cicek95 Şu erkeklerin babalarının isimlerini koyma isteği kadar saçma bir şey yok gerçekten akıllarınca üstünlük kuracaklar. Sonuna kadar vazgeçmemeniz gereken bir konu bence. Herşeyi anneler yaşıyor en çok annelerin hakkı bunu unutmayın kolaylıklar dilerim
Gizemmihra merve347 Şakir ismi de çok kötüymüş ya hani Ahmet mehmet olsa tamam bence koydurmayın darılan darılsın sizin içinize sinen ismi koyun