Kızlar dün sabah 7 de gaz sancısı gibi ağrıyla uyandım üstüm açık yatmışım üşüttüm sandım lavaboya girdim çok afedersiniz barsaklarım baya boşaldı ve bir kaç sefer girdim çıktım lavaboya sonra farkettim ki bebekte baya kasıldı ve geçmiyor biraz bekledim sıcak suyu açtım duşa gireyim düzelir belki diye malum Kaş’ta yaşıyorum burda doğalgaz yok suyun ısınmasını bekliyoruz havalar soğuyunca 🤣 ay ben suyun ısınmasını bekleyemedim baya arttı sancılarım kimseyi uyandırmamıştım daha ortalığı ayağa kaldırmayayım diye sonra yukarı çıktım kardeşimi uyandırdım bahar kalk dedim doğuruyorum ilk kızımı doğurmaya yakın gelen sancılarımda bunlar çünkü hatırladım o acıyı o da uyandı sonra kızım uyandı onu giydirdik eşimi kaldırdım arabayı hazırladı saat 8.10 gibi evden çıktık hastane 1 saat yolumuz Fethiyede doktorum her neyse arabada da baya sancılandım ama benden çıkmıyor kimse doğuracağımı düşünmedi ben sakin karşılayınca sancıyı oysaki hiç geçmeyecek gibiydi ama çok şükür hemencecik bitti hastaneye vardığımda 8 cm olmuşum direk doğumhaneye aldı doktorum ve çatala çıkıp 2 ıkınmamla geldi bebişim doktorum ebelerim hastanem o kadar harikaydı ki gerçekten Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın o sancıları çekerken kimseyi suratsız ebelere rast getirmesin 🤲🏻 Kızlar bu arada doğuma gitmeden bir hafta önceden hırma yemeye başladım ve çok çok etkili olduğuna inanıyorum bol bol yiyin varislerimden dolayı normal doğumdan çok korkuyordum sezaryene alır doktorum diye ikinci doğumum bu arada ama doktorum bana seni dikişsiz doğurtcam dedi o inandı ben inandım tıpkı ilk doğumumda olduğu gibi yine dikişsiz doğurdum🙏🐣🌸