Melistosum Merhaba bebek hareketleri bazen canınizi yakıyor mu bazen öyle bı aciyorki noluyo diyorum bu normal mi acaba 30 haftaligim
ebrucevik18 Melistosum aynı kaderi aynı günlerde yaşıyor oluşumuz 10 numara benim kız icerde parende atarak yer değiştiriyor sanırım
annesi_ Melistosum 35 haftalığım hamileliğimin 17.haftasından beridir bu kız benim anamı ağlattı 😂O nasıl vurmak ayaklarını nasıl kaburgama sokuyo bilemem ama mahfediyo beni karnım yarılcak gibi oluyo biran önce zaman geçsede doğursam diyorum 😂😂
Merve_boylu Melistosum bende 30 haftalığım 20. Haftadan beri aşırı hareketli sanki hiç uyumuyor hareketli olması iyi de bu kadar hareketli olunca insan normal mı acaba diyor 🤷🏻♀️
meri2021 Melistosum umarım normaldir çünkü bebek büyüdükçe alanı darlaşıyor ve benimde acıyor aşırı dönüyor kızım😇😇 37 haftalık
blueberyy00 Fasulyeninannesi1 ahah bizde ayniyiz şimdiki bebeler çok mu oynak ne 😂😂ben üstten vuruyorum o içten vuruyor 😂
Cinarinannesiiiii Melistosum 32 haftalığım dışarı çıkacak gibi oluyor canımı çok yakıyor normal galiba bildiğin şaha kalkıyor aman karnıma dokunmayayim ses duymasın aboo içimi dışımı bir ediyo özellikle karnımın üst tarafı çok acıyor🤭🤭
Poyrazin_annesi Ya bısey sorucam bn 22 haftalık hamıleyım hep kasıklarımda atıyodu bebegım ama bugun midemde atıyor normalmi
Sblatc Melistosum haftalar ilerledikçe hareketler daha çok acıtıyo. 36 haftalığım bi an noluyo diyorum içerde