Nilufer89 Pazartesi sabah 6 da yatışım olacak. Dualarınızı bekliyorum guzel anneler. Tecrubeli annelerden tavsiye almak müthiş olur doğrusu 😇🥰 E haydi şu korkan anneye biraz cesaret vermek isteyen yok mu 😁
Merveelisa Nilufer89 inşallah sağ saglim kucağına alırsın bennde 19 u sabah 7 yatış 😊 aşırı korkuyorum üç gündür hep kötü kötü doğum rüyaları görüyorum zaten stresliyim üstüne bide rüyalar korkutuyor
Eymen_Enis_Ser Nilufer89 benimde aralığın ilk haftası kısmetse ikinci sezeryan olucak bende korkuyorum yalan yok 😄Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşAllah canım sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah Rabbim 🥰🤲
Nilufer89 Betfer 2. olacak benim insallah canim. Ama aralarında 10 yas olunca ilk dogumum gibi hissediyorum herseyi unuttum 🤭
Merveelisa Eymen_Enis_Ser inşallah bizde hiç korktuğum gibi değildi hicbsy hissetmedim çabucak toparladım bebeğimde sağlıklı diye doğum hikayeleri paylasabiliriz
Eymen_Enis_Ser Merveelisa Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🥰🤲