HilalYlmz [https://www.hizliresim.com/nlxn7ed] Sevgili anneler bebeğim 1 ay 5 günlük yüzü son bir haftadır böyle daha da arttı öpmüyoruz yüzüne dokunmamaya özen gösteriyoruz her sabah yüzünü ışık suyla siliyorum, neyden kaynaklı olabilir acaba sadece anne sütüyle besleniyor
lavininannesii HilalYlmz benim bebeğim 49 günlük bizde de oldu doktor 3 ay bu tarz şeyler normal dedi. Şuan azalmaya başladı
dakpinar- HilalYlmz gecmıs olsun canım 🥺 inşallah tez zamanda düzelir ama ben başka bısı dıcem bu konuda bir bilgim yok ama o burnunu yerim ısırırm maşallah yaaa ❤️❤️❤️❤️❤️
HilalYlmz dakpinar- teşekkür ederiz♥️ Sizde bebiş bekliyorsanız Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊 çok farklı çok güzel bi duygu 🥰
dakpinar- HilalYlmz evet kuzum bekliyorum inşallah aralıkta ben de kavuşurum bebeğime 🥰❤️ Teşekkür ederim canım benim
Papatyam63 HilalYlmz yokya sütle alakası yok çoğu bebek öyle olur bazı bebekler ya çok sıcak olunca yada çok elbise giydirice yüzü öyle vucu öyle su toplanıyor ama geçiyor benim oğlumda oylediyi 2 günde bir duş yaotim öyle ilesti
ipekveannesi HilalYlmz kızımda böyle olmuştu ama sonra kendiliğinden geçmişti. Kendi sütünüzle de yüzünü silebilirsiniz 😊
Civcivimm35 HilalYlmz Gayet normal hassas tenleri.. beyaz sivilce gibi olanlar kilo aldığının belirtisiymiş bu arada sakallılar sakalını yüzüne falan sürmesin benim kızımda hemen böyle oluyodu babası sevince
lavininannesii Azizinannesi2 ayy tam sana yazcaktım yorumu görünce sen nerelerdesin diye😂😂evet ya 49 gün oldu valla😂
Azizinannesi2 lavininannesii Zaman çok çabuk geçmiş 🥰 hiç sorma bacım aziz netimi bitirdi buralardan mahrum koydu 😂😂