Dilantrkmn Arkadşlar çalışan anneler hastane kontrolüne giderken bütün gün boyunca mı işe gitmeyip rapor alıyorsunuz veya işinizi halledip tekrar işe mi Geri dönüyorsunuz ?
AdenEva Dilantrkmn rapor kısmını bilemiyorum ama işyeri gebelik boyunca doktor kontrolleri için izin vermek zorunda zaten. Herhangi bir rapora ihtiyaç yok diye biliyorum. Yasal olarak öyle bi hakkınız var
Mevludedamgaci Dilantrkmn ben çalışıyorum kontrole gidip geri geliyorum ise hastane iş yerime yakın sorun olmuyor o yuzden
Dilantrkmn yani normal de mesai öncesi gitmeye çalışıyordum kontrollere ama eşimden dolayı mecburen ögleden sonra gitmek durumunda kalıcam ama iş yeri surat asıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor gidip geliyorum ona bile surat atıyor şefim
Mevludedamgaci Dilantrkmn hiç umursama bu senin en doğal hakkin kim surat aşarsa assın sen bebeğine odaklan boşver nefret ediyorum söyle anlayissiz insanlardan
Carriebradshow Ben öğretmenim. Randevu saatime göre derslerime giriyorum. Son 1 veya 2 derse giremiyorum onun için de durum bildirir raporu alıyorum. Özel hastaneye gittiğim için mümkün olduğunca haftasonu gitmeye çalışıyorum ama mecbur kalınca da böyle yapıyorum.