Sedaa33 10 gün önce kontrolde bebeğimin başı asagidaydi tekmelerini midemde hissediyordum zaten fakat şu son bikac gündür midemin orası boşalmış sanki vajinada hareketlilik hissediyorum ters mi döndü sizce? Dönmüşse bile tekrar doğum pozisyonu alır mı
Asyaveannesi36 Sedaa33 37.haftaya kadar zamanı var dedi doktor dün bana benimde öyleydi bende 31 haftalığım 🙂
Meryem2746 Sedaa33 ben bugün kontrolden geldim 31 haftalığız makat geliş başı midemin altında hareketlerini çok aşağıda hissediyorum döner mi bilmiyorum doktor sezeryan dedi zaten rahim durumundan dolayı
Sedaa33 Asyaveannesi36 şu bikac gün öncesine kadar çok hareketliydi baş yukarı çıkınca hareketlerinde azalma oldu sanki inşallah dönerler ☺️
Sedaa33 Meryem2746 evet evet ben de sanki başını sağ kaburgamin altında hissediyorum yukarıda hiç hareketlilik yok sağlıklı gelsinler de sezeryan olsun sorun değil yine de ters bebek zor diyorlar umarım kısa zamanda dönerler
Meryem2746 Sedaa33 evet ağrısı falan çok oluyor altta vurduğu için sürekli lavaboya çıkma durumu var sanki içinde bişey çıkacak gibi hissediyorum 😂 sağlıklı olsunlarda en önemlisi o tabi