Borann Ciğer geliştirici iğne yaptırdım. İlk dozunu dün ikinci dozunu bugün. Bebeğin hareketlerinde azalma yapıyomuş. Bende daha yan etkisi olmadı. Acaba sizde ne zaman yan etkisi olmaya başladı ?
hulya-13 Borann 34 haftada olmuştum iğne. evet hareketlerde azalma olmuştu onun dışında başka bir sorun olmadı. Planlanan günde doğum oldu.
Plncnr-dnsn Borann bana da yapıldı bebeğimin hareketlerinde azalma olmadı fakat bende aşırı şişkinlik yaptı meğerse kortizonluymuş o bende çok tuzlu yediğim için ellerim ayaklarım fil gibi oldu 1 haftaya anca düzeldi
Borann Mustafamoms bende o şekil yaptırdım. Acaba daha sonraki günlerde yavaşlama olur mu diye merak ediyorum
ogretmen_anneee Plncnr-dnsn 3 saat önce oldum ciğer geliştirici iğne suan da da kasılmalar takip ediliyor . Aynaya bi baktım elim yüzüm şişmiş burnum kocaman olmuş 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hulya-13 Borann Olmaz belki öyle düşünmeyin benim birde tansiyonum çıkıyordu tabi ondanda azaldı hareketler
MelegimibekliyorumM Borann ben de yaptırmak zorunda kalmıştım canım. 22 saate yakın hiç hareket etmedi Dr a gitmiştim. Nst de hareket çıkınca içimiz rahatladı. Sonradan yine eski haline döndü kıpır kıpır 🤗
Plncnr-dnsn ogretmen_anneee Aynen öyle benim yüzüğüm parmağımı morarttı artık şişlikten sabunla zor çıkarttık
ogretmen_anneee Plncnr-dnsn evet yA ben tuzlu da yemem bi baktım kollarım şişmiş naptı Bu iğne bana dedim . Bebeğin ciğerini geliştireceğine benim vücudumu geliştirmiş 😅