Heather _ipekkkkk şeker takibi yaptırmadı mı 1 hafta kadar hem açlık hem tokluk. Şeker takibi yaptırması gerekiypdu aslında.
_ipekkkkk Heather bundan önce yapicak bişey yoktu ki şekerr var ki takip yapicak , olmadığı zaman yapmasının anlamı yok ki şeker yüklemesinde çıktı işte 🤷♀️ bakalım demeyeyim de diyeti inşaallah düzelir 🤲 🌸🤲
gbyalcin _ipekkkkk ben de pazartesi günü diyete başladım. Saati saatine uymak biraz zor ama onun haricinde her şey yolunda gidiyo. Yarın ve pazartesi günü tekrar kan vericem değerlerimi görmek istedi doktorum
_ipekkkkk gbyalcin Ben alıştım ya alarmla kalkiyom falan 😂 1 ay sonra dedi banada dahiliyeye açlık tokluk Ama ben evde ölçüm yapicam her gün yazicam
gbyalcin _ipekkkkk kahvaltıda sıkıntı yok da mesela akşam yemeğine şimdi oturdum. On dk geç kaldım 😅 bi de dün ara öğünümün birini unuttum
_ipekkkkk gbyalcin 😂😂😂 Okadar olur ya napalm yapmaya çalışıyoruz bizde en geç 5 te yerdik yemek şimdi 7 oldu 😂 bide 10da meyve ve süt Yürüyüşe cikcaz şimdi 🤷♀️😊
gbyalcin _ipekkkkk yürüyüşe normalde sabahları eşimle çıkıyoruz ama beş gündür şehir dışında eşim 😱 tek başıma da yürüyesim gelmiyo hemen sıkılıyorum. Benim son ara öğün 9 buçukta 😂 mümkün olduğunca erken uyuyorum ki acıkmayayım
_ipekkkkk gbyalcin Eee gece kalkınca acikmiyon mu kız 🙄 Ben dün gece uyandım acıktım vere su içtim 😂😂 Bakalım inşaâllah yaptıklarımıza değerde 🤲🌸
gbyalcin _ipekkkkk çok acıkıyorum hem de 😭 ben de su içiyorum çok acıkınca gece falan. Ay inşallah 🤲🏻
_ipekkkkk gbyalcin Aynen bende öyle su içiyorum içtikçe boş mideye midem bulanıyor yatınca geçiyor ama bakalım Hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemleri Allah’ın izniyle 🤲🌸
gbyalcin _ipekkkkk tam bi hafta varmış aramızda 🤭 sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah
_ipekkkkk gbyalcin Amin inşaâllah canım 🌸 Rabbim sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin İnşaÂllah 🤲💗