Melisaelf Arkadaşlar regl oldum ama başım felan çok dönüyor bu reglimin 3. Günü yani son günü ama çok halsiz ve yorgunum niye böyle oldu anlamıyorum midem de çok bulanıyor hamilelik testi yapmalı mıyım sizce ?
Melikeakarsu Melisaelf canım sen bilirisin yinede ama regl olduysan hamile değilsindir bnce ama icin test yaparak rahatlayacaksa yap
portakalcicegii Melisaelf regl kanamanız her zamanki gibiyse bir farklılık yoksa hamile değilsinizdir. Benim regl öncesi ve regl olduğum zamanlarda hep baş dönmem oluyor genelde. Belki vücudunuzda vitamin eksikliğiniz varda ondan kaynaklı olabilir. Benim genelde Demir eksikliğim olduğu zaman baş dönmem olur.
Deletedmom_29 Melisaelf Regl olmamak zaten gebeliğin en önce belirtisidir regl olmuşsanız zaten gebe değilsinizdir
ipekkizim2601 Melisaelf kanaman her zmanki gibiyse adet olmussundur ama farklıysa yerleşme kanamasıyla karıştırıyor olabilirsin
Melisaelf portakalcicegii normal regl olduğu halde hamile kaldı eltim ama yerleşme kanaması gibi de değil bildiğin kanama olmuş bilmiyorum ya vitamin eksikliğide yok öyle çok kanamalı regl de olmuyorum
portakalcicegii Melisaelf gidin kan verin o zaman en net sonuç kan vermek sonuçta. Burda birşey elinize geçmez. Herkesin hamileliği aynı şekilde başlamaz.
Esragkce Melisaelf regliyle alakalıdır canım o belkide üşüttün benmde bi keresinde öyle olmustu hatta hamilelik falan mı diye düşünmüştüm ama değildi