EdizEliz Kızlar dün yumurtlama günümdü diye tahmin ediyorum ilişki oldu bugün akıntım var acaba hala sperm mi geliyor yoksa normal akıntım mıdır gelen. Olmadı bugünü de değerlendireyim belki bugündür yumurtlama günüm 🤔
Betfer EdizEliz cnm yapmadan önce tuvalete git boşalmadan sonra ayaklarını kaldırıp biraz dur yarım saat sonra yat öyle
EdizEliz Betfer dün akşam ilişki oldu da cnm öyle yaptım bugğn akıntım var. Acaba dedim hala eşimin spermi mi benim akuntım mı yoksa. Bugünü de değerlendireyim akıntım var çünkü
EdizEliz derindemir ay ne bilim cnm öyle bir süreç ki insan ilk gebelikte de ikinci gebeliktede akıl tutulması yaşıyor sanki hep acemi gibi. 🤷🏻♀️ teşekkürler
derindemir EdizEliz daha önce kayıplarım var ve herbirinde belirtiler birbirinden çok farklıydı.hatta 1 ay tüm gebelik belirtilerini gösterip adet oldum.bedenimizde bize bazen oyun oynuyor
gozde3592 EdizEliz çiğ badem ve havuç ye eşinde muz yesin sonra yapın canım ben öyle yapmıştım yumurtlama dönemde (çiğ badem tutunmada iyi havuç yumurtanın olğunlaşması için iyi muz da sperm kalitesi için)❤️🙏🏻