Tmmz Nemregn merhaba canım benim de özellikle 2 gündür sol kasık ağrım oluyor özellikle hareket edince ve dokununca. 19 haftalık hamileyim. Sen gittin mi doktora? Devam ediyor mu ağrı
Ozlem2904 Nemregn rahim kendini hala genisletiyo bebek icin bebeginiz hergun buyuyor :) ani hareketler daha cok tetikliuo. Kanamaniz yoksa sikinti etmeyin
Nemregn Tmmz doktora çarşamba günü gidicem normal mi acaba yaa? Acaba rahim büyüyor ondan desem tüm bölge ağrıması lazım neden özellikle sol kasık anlamadım?
Tmmz Nemregn ben de bugün doktora sordum büyüdüğü içindir, için rahat etmezse gel yarın bakalım dedi canım yarın dayanılmaz olursa giderim heralde yoksa benim de perşembe gitmem gerekiyordu o günü beklerim azalırsa artmazsa ağrı
Nemregn Tmmz ben hafta içi işe gidiyorum o gün çok yoruldum akşamına başladı sonraki günler kendimi çok yormadım hafifledi çok şükür. Ama yinede arada batıyor
Tmmz Nemregn ben dün gittim doktora canım normal olur öyle ağrılar batmalar dedi. Bebekte gayet iyiydi çok şükür. Arada yine oluyor öyle ağrılarım
Nemregn Tmmz bende gittim rahim ağzı uzunluğunada da baktı normal dedi çok şükür kramplar normal demekki