Yagizmoms Kızlar merhaba, 11 haftalık hamileyim folik asit olarak imom kullanıyorum ama beni çok yıpratıyor midemi alt üst ediyor kokusu bile ağır geliyor sizin kullanıp memnun olduğunuz folik asit var mı doktoruma sordum değiştirebilirsin dedi
o1anneadayi Yagizmoms ben folica kullandım hic bir yan etkisi olmadı canım kokusu falan da yok öyle tavsiye ederim
Civcivinannesiii Yagizmoms doktorum bana imomu 12.haftada baslatti ohaftaya kadar baska folic asit kullandim
Htcbrhm Yagizmoms içeriği temiz verilen bütün vitaminlerde hiçbir yan etkisi olmayan ocean markasını tavsiye ederim
Nursmom Nnurdan Bende VIFOLIC kullaniyorum onunda kokusu ağır geliyor bana içerken zor içiyorum ama icerisinde cok vitamin var o yüzden onu tercih ettik doktorumla 👍🏻🌸
Eda_35K Yagizmoms bende imom omegakullanıyorum da siz hangisini kullanıyorsunuz yani OMEGA mı yoksa primo mu
charlottececi Yagizmoms follatro bana asiri iyi geldi. Hamilelikten sonra da ara sira kullanirim ben 😁
Millaa Yagizmoms bende imom omega kullanıyorum sabahları aynı saatte kahvaltıdan sonra alıyorum etkilemiyor siz nasıl kullanıyorsunuz
Eda_35K Yagizmoms bugün doktora kontrole gittiğimde imom OMEGA kullandığımı söyledim onu bırak primo olanı kullanmaya başla OMEGA olanı daha sonra kullanıcaksın dedi bende bıraksam mi bilemedim 🙂
Yagizmoms Millaa ben önce sabahları içtim fena halde bulantı kusma yaptı sonra akşamları içmeye başladım yine aynı sekilde bana hiç iyi gelmedi her türlü kötü oldum yani