Mom54544 nevarneyokk 3500 doğdu 33 gündür Prima da sleepy de 1 numara kullandık dün 4360 Gr olmuş halende kullanıyorum biter inşallah daha da kilo almadan
elfmoom nevarneyokk yani primanın da iyi etki göstermediği çocuklar var ama genel olarak baktığımızda tabiki de en iyi bez prima benim gözümde
Sahin1 nevarneyokk sakın 1 almayın 2 numara aldım o kadar küçük ki fotoğraf yüklemeyi bilsem atardım elim kadar zaten kiloda 3-6 kilo aradı diyor bence asla ama asla o kiloya olmaz
35lavanta nevarneyokk ilk balta hepsi büyük oluyor zaten en azından 1 paket 1 numara alın ilk zamanlar rahat edersiniz sonra hılıza kilo alıcak zaten ozaman 2 numaraya geçersiniz. Ben kızıma doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ozaman bio yoktu sadece naturel vardı şuan bio kullanıyorum daha pamuklu daha güzel
Azizinannesi2 nevarneyokk 37 38 günlük anne olarak ve sleppy kullanan biri olarak yazıyorum ben öncelikle 1 numara aldım 80li paket burada çok küçük bebeğe küçük gelir dediler kafam allak bullak oldu yine bez almaya gittiğimde 2 numara aldım her ihtimale karşı doğum yaptım kızım 3300 kilo doğdu ve 1numara büyük bile geldi diye bilirim 26 27 gün 1 numara kullandım şimdi 2 numaraya geçtik bence sen 1paket 1 numara al
durununannesiiiiii nevarneyokk 1 numara al cnm benim kızım 47 günlük şuan 4 kiloyu bira geçti hala 1 numara kullanıyorum . Bizim kg biraz az ama. 3 kg dogacaksa çok rahat oluyo başlarda bol bile geliyo 1 numara
Deletedmom23234 1999luanne Yok öyle bişey ya 😁 oğlum 3400 doğdu 1 aya kadar 1 numara kullandım çünkü ilk aylarda kilo dusebiliyor sariliktan dolayı ve ödem atıldığı için. İlk 1 numarayla başlayın zaten kendiniz de göreceksiniz değiştirmek istediğinizi artık küçük geliyor bir sureden sonra
LimonCocuk Kızım 20 günlük, 3300gr 51cm doğdu sleepy natural 1 çok çok rahat oluyor.. ebat olarak elinize alıp küçük göründüğüne aldanmayın, bebekler de küçük oluyor en azından benimki öyle oldu 😊 ( ama tabii adet olarak az almakta fayda var)🍋
_Aysgll_ nevarneyokk Sleepy 1 numara aşırı küçük . Yani 2 numarası bile diğer bezlerin 1 numarasi gibi öyle soyliyim. Oyuzden ben 2 numara aldım başlangıç için
Civcivimm35 nevarneyokk ben 2 numara sleeppy aldım küçücük bşey zaten 3-5 kilo arası sanırım 1 numara daha da küçük 3 kiloya kadar sıkmasın bebişi
Poyrazin_annesi Kesınlıkle 2 numara al bn oyle yaptm hatta denemek ıcın 1 numarada aldm ama cok kucuk yaa ılk defa okadar kucuk bez gordm
Nelmali nevarneyokk 1 numara aşırı küçük 2den başlamak daha mantıklı ama stok yapmayın çok fazla kilosuna göre yine alırsınız
denizinnannesi nevarneyokk 1 al canim 3 paket kulalndim 3500 kiloda oglum gayet iyi 1 numarası suanlik