Ceyfer Hanimlar merhaba ben hamile kalmadan oncede gobegimde tuyler vardi hafif alirdim zamaninda kullandigim hormon ilaclarindan dolayi cikti ☹️ Simdi gobegim ve belim cok fazla tuylendi ve cok morelim bozuluyo agdayla aldirsam sikinti olurmu acaba 🤷🏻♀️ fikri olan varmi ?
SemaKumtepe Ceyfer bence alma hormonlardan oluyo o benimde aynı ama doğumdan sonra kendiliğinden dökülüyomuş zaten.
ElifKarata Ceyfer canm ben kendim alıyorum en basından beri 33. Haftamdayım göbeğimi alıyorum kıllı kıllı bana çok tiksinç geliyor doktor hemsıre ASistan derken herkes görüyor insan utanyor oyzden her kontrolde temyiz gidiyorm
Esa Ceyfer olmuyo canım hamileyken yaptirdim sonra tüyler çıktı ama her zamanki gibi ayva tüyü gibi göze batmayacak şekilde çıktı rahatsız oluyorsan yap gitsin kötü çıkarsa yine yaparsın başka yerlerimize hep yapıyoruz zaten 😊
Ceyfer SemaKumtepe bende oncedende hafif vardi canim ama simdi cogaldi aliyodum zaten dogumdan sonra lazere gidicem :) bunlarla bas olmuyo. 😊
Ceyfer ElifKarata Esa EzgiKizilates Ayshe320 ayy rahatladim tesekkur ederim 😊 makineyle hafif almaya calisiyodum ama oda tek tek acitiyo agda yaptiriyodum bende ozaman bu hafta giderim cok saolun 🤗
SemaKumtepe Ceyfer he öncedende aldıysan o başka bende yoktu o yuzden almadım hıc ama hamılelıkte oldu sonradan dokulecegı ıcın almayı düsünmüyorum.sende daha öncede varmış almıssnda hep al o zaman bence😊
Ceyfer SemaKumtepe evet canim hamilelikte olusan tuyler dogumdan sonra dokulurmus bencede alma cok yogun oldugunuda dusunmuyorum onceden yoksa :) benim heryerinde cikti sadece ortasi degil mideme kadar ondan daha fazla duramicaktim :)))
Ipek3427 Ceyfer valla tiksindim bende eşimden bile utanıyorum adam göbeğimi görmedi kaç ay en son aldım napıyım😀
SevdenurTirasci Ceyfer bende hamile kalmadan önce alıyordm doktoruma sordum alabilirmiyim die alabilirsin dedi ama acısına dayanamadım yarısında bıraktım
Pembemsii Ceyfer aynen bendede tuy şeklindeydi agda yaptım kalinlastı bıde hamileyken badem yağı kullandım tam oldum yani artık hamıleligimde doktora giderken mecbur aliyordum bence ağda vurmadıysan vurma sürekli isteyecek ve karartıyor gobegını 🙄
Ceyfer Pembemsii evet badem yagi besliyomus ee nasil olcak :) kakao yagiyla badem yagi birlesip surunce cok iyi geliyomus ama badem kullanma yapiyo en guzeli eczanede satilan catlak kremi sanirim
Haticeee1 Ceyfer canim ben goruntusunden rahatsiz oldugum icin aldiriyorum. Bu sorunla karsilasmadim sukur 😊
Ceyfer Ss1 aa ama canim o cilt yapisiyla alakali olabilir agda bazilarinada kararma yapar. Onu bi arastirmak lazim