Kbraa94 9+3 günlük hamileyim mide bulandım aşırı işte çalışamaz hale geldim dün doktorum zofer pantpas rennie ilaçlarını verdi sizce bebeğe zararı olur mu ?kullanan var mı
SevcanahinBingl Kbraa94 doktorun verdiği ilacın bebeğe zararı olabileceğini nasıl düşünebiliyorsunuz? Velevki burdan biri zararlı dedi tanımadığınız birinin sözüne karşılık kullanmayı bırakacakmısınız? saçmalık
EceAydn Kbraa94 zofer kullandim 2 ay boyunca. Yapicak bir sey yok. Once bizim iyi olmamiz lazim. Korkmadan kullanin 🙂 Birde doktor onermis sonucta 👍
Kbraa94 SevcanahinBingl doktorum şuana kadar tahlil vs istemediği için direk 4 kutu surup 2 kutu hap verdi zoferinde kemoterapi hastalarının kullandığını eczanede ilaç veren bayanın bulantim karşılık bu ilacı bulantim olmadan alma demesinden dolayı sordum bu şekilde keşke insanları yargılamasaniz
Kbraa94 EceAydn kemoterapi kullanan hastalar için veriyorlar bu kadar kullanılmaz diye tepki aldim eczanedeki bayan da mide bulandın olmazsa içme dedi ama zaten her zaman bulaniyor dedim umarım zarar vermez bizede teşekkür ederim 😊
Pelinsu Zofer kullandım 3 ay boyunca mide bulantısı için ve sayesinde yemek yiyebildim zararı olsa doktorlar vermez zaten rahat ol 🙂