meryemmmmmmmmmm Son haftalarım oldu için her dakika içtim su bile miğdemi yakıyor nerdeyse nerdeyse günlük bir şişe şurubu bitiriyorum daha doğal önerisi olan varmı acaba arkadaşlar
dudininannesi meryemmmmmmmmmm Kuzum bende senin gibiydim 2 hafta öncesine kadar yemek yiyemiyodum su içemiyodum geceleri uyku haramdı. Doktoruma söyledim Lansor verdi. Mide rahatlatıcı hap. Haftada bir kere veya 2 içiyorum. O kadar rahatım ki. Doktoruna danış eğer uygun görürse sanada lansor başlasın doktorundan habersiz bir şey kullanma
Cimen_bebek meryemmmmmmmmmm Ben burada okumuş ve uygulamiştım bana çook iyi gelmisti. Normalde de midemden hastayim bide. 1 kaşık TAHİN tavsiye ederim umarim faydasi olur.
Zeytinlimon meryemmmmmmmmmm Ben de aynı durumdayım su içsem midem yanıyor yüreğime çöküyor artık o kötü mide yanması 39. haftadayım üç günde bir rennie şurup bitiriyorum oda idareli içtiğim için üç gün😭😭
meryemmmmmmmmmm dudininannesi doktoruma gittiğim de Sorayım sürekli renni içiyorum bende anlık rahatlatıyor ama artık okadar da ilaç içmek istemiyorum
dudininannesi meryemmmmmmmmmm Renni bende kullandım ama içtikten yarım saat sonra yine aynı. Lansor içtiğimden beri yemek yiyebiliyorum kız 😂