Gizemmpolatt Mucizesinibekleyenacemianne canım benım kesem ve bebeğim beta değerim 14 bin olunca gözüktü endişelenme allahın izniyle senınkide gözükür dua et
Mucizesinibekleyenacemianne Tubasim Gizemmpolatt bicirinannesi Kızlar ben 8 ay önce açmışım konuyu ama şuan fikirlerimize ihtiyac duyan baska bi arkadaş:) etiketler yanlış oldu oyüzden :) @YesimPrvn buarada benim kese de 15mm’ken ne yolk sac ne bebek ikisi de yoktu ama 4 gün sonra alttan göründü. İnş haftaya direk karından da görünür senin miniğin 🌸
bicirinannesi Mucizesinibekleyenacemianne canım benim de bomboş bir kese vardı hem de aşağıda yerleşmişti. Baya üzülmüştüm hatta. 2 hafta sonra 8 haftalıkken hem bebeği gördük hem de kalp atışını🤲🏻 Çok şükür şuan 20 haftalığız 🤲🏻😍 inşallah sen de görürsün miniğini. Şakın stres yapma
Gamze2546 Merhaba herkese k.bakmayin sizlere sormak istedim .son agdet günüme gore suan 5hafta 4 günlük dün muayene icin gittim 14mm kese gördü ama ne yolk kesesi nede bebek görülmedi suan cok tedirginim sizce nasil