Merveikratanem Loveis16 alp ve Asaf isimlerini çok beğeniyorum yağız alp olabilir hoşuma gitti babaların ismini koyacam yanına alp ve Asaf isimlerini ekleyeceğim
Loveis16 Ayseege6156 Yusuf ayaz ismi de güzelmiş 🥰 Ali isminide her şeyle yakıştırırım fakat babamın adı kayınpederim alınabilir 🥰
Ayseege6156 Loveis16 teşekkür ederiz 🌸 aynen o sıkıntı olabilir eğer sorun yapabilecek kişiliktelerse 🙈
Lulikli Bence tek Tuğra olabilir. Ben Tuğra ismini beğeniyorum ama eşim beğenmediği için başka isim bulduk 😊
Loveis16 Lulikli aslında ben de onu çok beğeniyorum ama biz de de eşim beğenmediği için Yağız’ın sonuna ekliyeyim bari dedim öyle kabul etti ama oda pek uyumlu olmadı 😂🤩
Merveikratanem Guldanee 🥰 çok güzel adı gibi yiğit alp bir paşa olsun bende durmuş alp ile Ercan Asaf koyacam Allahın izniyle
Lulikli Loveis16 ah şu beyler 🤦🏼♀️ bi de biz kadınlara derler zor beğeniyorlar diye 😁 kaç isim teklifi sundum hiçbiirni de beğenmedi. Artık kendi buldu ben de beğenince aramayı bıraktım 😁 Sen de içine sinene yapış canım hiç uğraşma bu beylerle uğraşılmaz 😅