2505 Seher0270 bende klomen kullandığım ay adetten 4 gün önce 33 beta ile öğrendim darısı size başım dönüyordu ama ben b12 eksiliği yaşadığımı düşünmüştüm onun harici çok anlamadım belirtileri 😇
Seher0270 2505 Ay inşallah bende yarın sabah kan vericem güzel haberler almak nasip olur inşallah 🙏🏻🤲🏻🥰
Seher0270 Bfduam süt hormununu ifade ediyor. Benim 1 yıl önce boş gebelikten bir kürtajım olmuştu. Kürtaj sonrası oluyormuş bu şekilde bazen süt hormonu yüksek kalıyormuş. Göğüsümden sıkınca süt geliyordu. Oda gebeliğe engel olabiliyormuş. Dostinex diye ilaç verdi ama düştü mü bilmiyorum. Geçen ay kullandım tekrar ilacı tekrar tahlil vermedim
Bfduam Seher0270 bu değer iyi mi Dr olumlu konuşunca ondan sordum. Inş hayırlı haberlerini bekliyoruz❤
Asli06 Seher0270 hiçbir belirtim olmadı 23 haftalığız hala belirtim yok sadece karnım çıktı bu kadar 😂❤️🧿
Seher0270 Asli06 Sağlıkla kucaklayın bebeğinizi🥰🙏🏻🤲🏻 Belirti olmaması çok güzel tabi sıkıntısız hamileleik süreci Allah herkese yaşatsın. Ama gebemiyim şüphesi içindeyken insan illaki bir belirti yaşamak istiyor😂 Benim durumumda olanlar anlar beni😄
Seher0270 Bfduam Evet ya ben oraya prolaktin yazmışım bahsettiğim progestoron 😊Bu terimlerden o kadar kafam karıştı ki😊 progestoron o ay gelişen yumurtanın kaliteli olduğunu ve yumurtlama olduğunu gösteren bir hormonmuş. Gebe olduğunu göstermez bu dedi doktor ama gebelik oluşması için herhangi bir engel olmadığını gösterir. Yumurtan sağlıklıydı güzel gelişti ve çatladı umarım döllenme de olmuştur dedi.
Bfduam Seher0270 buna sevindim canim❤ ins o bu ay benişe dönüşür, haber ver sonucu🤲 Kuzum adetin 2.3.günü alttan yumurtalıklara baktı mı Dr? Bana Dr baktı küçük yumurtalıklar dedi, o süreçte büyük olur mu ki biliyor musun? Sende nasıldı?
ipekveannesi Seher0270 İki hamileliğimde de hiçbir belirti yoktu. Yalnızca adet sancısı gibi sancılar çekiyordum o kadar
Seher0270 ipekveannesi Ne çok kişi belirti yaşamadan anlamış meğer. Çok ümitlendim yeniden😊Günlerdir hiç belirti yok herhalde bu ayda yok diye düşünüyordum😊🤦🏻♀️Ama postu açtıktan sonra yeniden bir Ümit doğdu içime 🤲🏻🙏🏻
11mrv11 Seher0270 hiçbir belirti yaşamadım hatta adet olacam diye beklerken adet sancılarım niye olmuyor diye düşünüyordum adetim 2 gün gecikti bi test yapayım dedim baktım pozitif. 2-3 ay tedavi görmüştüm olmamıştı tedaviyi bırakınca kafamdan çıkarınca oldu şükür.
Seher0270 11mrv11 11mrv11 Evet stres kesinlikle etkiliyor. Eğer bu ay yoksa zaten bundan sonra kesinlikle kafaya takmamaya çalışcam 😊🤲🏻 Birde birşey sorucam akıntıda yoğunlaşma falan diyorlar belirti olarak adete yakın günlerde. Oda mı olmadı sizde çünkü bende normalde de akıntı olmuyor şu anda da yok. Alakası varmı acaba gebelik belirtisiyle merak ettim bilginiz var mı?
ipekveannesi Seher0270 herkeste belirti olcak diye birşey yok Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah ❤️
Seher0270 Bfduam Bfduam Canım adetin 3 günü gittim normal ultrasyon ile baktı yumurtalara var ama küçük dedi yani o an da zaten büyüme çatlama evresi olmadığı için öyle demesi normal
Bfduam Seher0270 yani mantikende öyle, küçük olmalı o takvimde iyi ki burası var post açıp sorabiliyoruz sorularimızı, bunuda sorarız benzer deneyimi olanlar vardır. Şimdi senden güzel haberler bekliyoruz inş🤲
Seher0270 Bfduam İnşallah Canım yarına kan vericem kısmetse Cuma öğlene doğru çıkar sanırım sonuç🥰🤲🏻🙏🏻