buseskzn 2 gündür ntsye bağlı olarak söylüyorum😅 bence çok sancın var 🙈 tabi doktor daha iyisini bilir 🌸 sağlıkla gelsin 🤲🏼
iremcenk Ben de bugün nst’ye girdim 35+5 deyim 1 cm/min açıklık yazmış, haftaya tekrar gel dedi, hastanedeki ebe ise 1 haftaya doğurursun dedi panikledim🥲 böyle benim gibi olan var mı acaba?
Melek3 DILOS06 aynen valla benimde 5 günüm var düşünmek daha çok yoruyor sancı mi aha bişi olursa falan
DILOS06 Nurcanatila6 valla kuzum gönderebilsem keske 😅 ama 1 haftadr hastanede yatıyorum zaten sancıdan cok kasılma hissediyorum bakalım bugün gelecek mi minigim yoksa daha bekleyecek mi :)
Nurcanatila6 DILOS06 oy inşallah gelir biran önce sağlıkla 😍 biz bekliyoruz daha tık yok sonumuz hayrola 😁
DILOS06 Mujde0808 dogum tarafına aldılar sancılar durursa servise göndercekler durmaz acılmam ilerlerse dogum diyolar 😅
Sedefavc Evet sancı var ama düzenli değil araliklarla çıkmış. Daha dursun şöyle bebise erken gelip ne yapacakmış 😄
DILOS06 Sedefavc bos serum takıyolar nstde azalms gözüküyor suan sancm ama ben hâlâ aynı sancıyı cekiyorum anlamıyorum bisey beynim durdu artk cok bunaldımm