ebruus kizlar biseyleri deneyip olumlu sonuc alan varmi? 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum? erkenmi?
Yenianneadayii ebruus bende 36da başladım pilatese 37deyim şuan kanala girdi yürüyüşe hurmaya pilatese devam açılmayı kolaylaştırmak esnekliği arttırmak istiyorum bende
Aminee32 Elenim boş boş duruncada insan rahatsiz oluyor yani sanki yürüyüş yapınca filan şey olacak gibi bizim elimizde gibi
Yenianneadayii Aminee32 drzahidekucuk instagramda bu doktorun sayfasında 35.-36. Haftadan sonra topla yapılacak hareketler var onları yapıyorum
biaslanannesi1 Aminee32 20. Haftadan beri elcin demirel pilatesi yapiyorum youtubeden izleyip kesinlikle bak
Yenianneadayii ebruus benim şekerim biraz yüksek o yüzden fazla yiyemiyorum günde 1-3-5 olarak değişiyor tek rakam yiyorum
unemere ebruus ben 34. Haftada 3 tane hurmayla başladım 36. Haftada 5 tane yedim 37. Haftada pazartesiden itibaren 7 tane yemeye başladım ama benim şekerim yok eğer sizin şekeriniz varsa 3 tane yiyin sağlıkla kolay doğumlarımız olsun inşallah 🌸🤗
unemere ebruus bilmiyorum henüz çatı muayenesi yapılmadı. Belki bu haftaki kontrolde yapılır bende çok merak ediyorum. Hamileliğimin 4. ayından beri çok hareketliyim ve elimden gelen herşeyi yapıyorum bakalım inşallah vardır 😂