Yasemen Kızlar hamile kaldığım günden beri Kızım olsun diye çok dua ettim istedim internetten çok beğendiğim bir bebek fotosu indirdim bakıp duruyorum bebeğim kız olacak inşallah bakalım benzeyecek mi Benim gibi enteresan fikirleri olan var mı😁😁
Edanur54 Yasemen bende ekran fotomu kilit ekranini ve wp arka plani ayni sekil de indirdigim bi footgraf koydum
Bskrt Yasemen benm annemde hep babamın dedesinn gözlerine bakmış Sülalede sadece dede ve benim gözledm mavi 😁😁😁 başka kimsede yok
deletedmom321 Yasemen ben de duydum onu güzel şeylere bak güzel olsun falan dediler eşime bakıyorum 😊
Bebegimibeklerken__ Benim annem de erkek kardeşimde Atatürk’e çok bakmış onun gibi bi adam olsun diye. Cidden sarışın yeşil gözlü 😁 huyu karakteri tartışılır ama 😁😁
Bebegimibeklerken__ Erkanur evet dayılarım sarışın renkli gözlü annem de öyle onla da alakası olabilir 😁
tgcaty ne kdr dogru bilmem ama ilk kızıma hamileyken eşime cok düşkün olmustum görmeden duramazdım sdce hamilelik sürecim de ama 😂😂 eşini cok seversen ona benzer derlerdi huyu tipi kopya resmen kızım aşırı babaya bnziyor şmdi ıkıncı kzımızı bkliyruz o kdr duskunluk olmadı bunda kndime bakyrum bari bu bna bnzese 😂
Fulyag Yasemen ben de sarı saçlı mavi gözlü bebek gotoğrafı koydum telefonuma ona bakıyorum benzesin diye 😄😄
Zeynepreyyan O biraz genetik önce ki dedelere de benzeyebilir . Belki haberlerde görmüşsünüzdür sarı saçlı mavi gözlü çiftin zenci bebekleri oluyor. Adam bu çocuk benden değil diyerek DNA testi istiyor %100 babası çıkıyor ve çok çok büyük dedeleri zenciymis onun genlerini almış . Unutmayın ne kadar kuşak farkı olsa da atalarımızın genlerini taşıyoruz
Yasemen İyice inanıp merak ettim şimdi bakalım nasıl olucak yavrularımız sağlıkla gönlümüze göre olsun inşallah🌸🌷
Erkanur Bebegimibeklerken__ ayy bnde yok dersn diye heveslenmştm hemen bulacktm kıvanç tatlıtuğ resmleri felan 😂😂
Calasun Yasemen bende duydum ama hic ciddiye almadim suan okuyunca esime daha dikkatli bakmam gerektigini anladim😂 huyu guzel olsun 🐣 yaa cirkin olma ihtimalleri varmi ki🙈🐣
Emineymen Yasemen ben eşime çok bakıyordum herşeyiyle aynı eşim benden hiç mi bişey almaz 😀 ben taşıyıcı anne 😀