Busra2013 Kızlar 22 de hıssedıodum boyle aynı segırır gıbı pıt pıt gıbı ılk 19+3 de hıssetım ama 22 daha sıklıkla hıssedıodum suan 23+1 sabah uyandım 1 kere kaydı gıbı oldu bebekmı bagırsakmı bılmıyorum ama asagıdan oldu hareket hala hıssetmedım korkmalımıyım
prensesannesiiiiii Busra2013 bazen aşağıda bazen göbekte ve düzensiz oluyor merak etme canım benim 28+4 ama bebiş bu hafta çok sakin sadece hafifi hafif kayıyor 30da düzelir diyorlar bakalım
Fatmatev Busra2013 Dün akşama kadar benim de öyle oldu ben de 23 + 3 haftalığım Ama sonra akşam hareketlenmeye başladı Sizin de öyle olabilir
Busra2013 prensesannesiiiiii vala az once bu pıst gordum kadın corona gecırmıs bebek 23 haftalık hareket etmıo dedı sonra yazdı 2 damla kan geldı suan streslıyım bendede aynısı olckmı korkusu bebek hala hareket etmedı korkuyorum
prensesannesiiiiii Busra2013 koronamısın canım sen stresten uzak dur kesinlikle sen benim yerimde olsan çoktan gitmiştin doktora 😊ama bizle aynı haftadan olan çoğu anne aynı şeyleri yaşıyor Allaha emanet olsun evlatlarımız
Busra2013 prensesannesiiiiii corona degılım allaha sukur ama hareket etmeemsı korkutu benı ınsallh hareket ederde ıcım rahatlar❤️
prensesannesiiiiii Busra2013 çok şükür canım korkma o haftalarda Düzensiz olur Birgün gümbür gümbür Birgün yok 🤷♀️👶
Handan_65 Busra2013 Kız belki uyuyordur bende gecen öylenoldm hiç Hareket etmedi ufak ufak karnına dokun uyanır tatli biseyler ye bide öyle dene 🤣🤣🤣🤣bebeğimi rahat bırakmıyorum karnındayken parmaklıyorum of derrr gibi tekme atıyorr
mom8327 Hayır korkmayın benim de geçen hafta öyle oldu 2 gün toplasan 4 kere falan hissedebildim henüz küçük hareket takip etmemiz için sola yatıp su veya çikolata ile deneyin akşam. Hiç hareket etmezse o zaman doktora gidersiniz boşuna panik yapmayın