ressamistanne Eylulgunes44 17 artı 3 selamlar. Geçen gün böyle bir içimden bişey geçmiş gibi oldu 3 defa seğirme derler ya öyle oldu. İlk gebeliğim ve kız
Ulkermadn Ceysii01 cuma gidicem tekrar söylemişti ama unuttum kız bebek daha ağır ama cok fark yok. Gün olarakta 2 gün var aralarında. Hrrşeyleri güzel gidiyormuş sadece cinsiyet için tekrar gidicem cuma bakalım net kız demesini istiyorum
Ulkermadn Ceysii01 İnşallah duyarız net şekilde böyle olunca Bişey de alamıyorum :)) oğlum sol taraftaymış sağdaki de yüzde 70 80 kız dedi:) girmeden çıkolata da yedim ama net görünmedi Bi türlü
Eylulgunes44 blueberyy00 heh aynen benimde şuan hissettiklerim aynen o küçük birley ama böyle bir pıt yapıp bırakıyor met hissediyorum
ElfErk Eylulgunes44 17+1 ben henüz hissedemiyorum 🤷♀️ ya da farkında olamiyorum acaba ..siz hissediyor musunuz
Semra12344 ikizlerin_annesi__ en son 13. Haftada ikili test sonucumu almaya gitmiştim hiç gramını sormak aklıma gelmedi önümüzdeki hafta yani 17. Haftada kontrolüm var o zaman soracağım inşallah siz kaç haftalıksınız ve siz gramını biliyor musunuz
ElfErk ikizlerin_annesi__ normaldir bence sizin ve eşinizin yapısina göre degisio o demsti doktor bana