FeriDEniz MerveKontakay uyuduktan sonra da dinletmeye devam mı yoksa uyuyana kadar mı dinletiyorsunuz?
MerveKontakay FeriDEniz uyuyana kadar dinletiyorum 😂O ara evide süpürüyorum eğer süpürmiycelsem youtubeden açıyorum
FeriDEniz Yogurtlupilav evet o kitabı okumuştum hamileyken. Şşşşşşş sesinin mucizesinden söz ediyordu, beyaz gürültü de öneriliyordu. Ama bir an tereddüte düştüm bi sormak istedim 🙂
FeriDEniz tgcaty 13 ay mı? 😳 tebrik ediyorum sizi gerçekten çok sabırlı çıkmışsınız. Ben ev işidir yemektir yapamıyorum bebişin bu durumundan dolayı.
tgcaty FeriDEniz bide bana sorun ama resmen erimiştim gece gunduz uyku yok duzen yok neyse şimdi tam rahatladım derken ıkıncı kızım geliyor umarım ablaya çekmez :)
FeriDEniz SevdenurTirasci elektrik süpürgesi, saç kurutma makinesi, aspiratör gibi ev aletlerinin seslerine beyaz gürültü deniyor :)
YagizAsyaMom Anaaam🤦♀️😂 Beyaz gürültü nedir bilmiyordum YouTube yazdım o nasıl ses öyle beynim yandı😂
FeriDEniz YagizAsyaMom bizim için çok rahatsız edici fakat bebekler için tam bi huzur kaynağı o ses 😁
deletedmom351 FeriDEniz Uyuyunca kapatıyorum bazen kalkıyor eğer kendi yatarsa açmıyorum ama ağlamaya başlayıp susmuyorsa açıyorum
MelissaKaplan SAç kurutma makinası da uyumasına yardımcı oluyor biz öyle uyutuyorduk sesi duyunca gözleri kapanmaya başlıyordu yavrucağımın 🤗
Hildambxl FeriDEniz ben kızımı telefonuma aspırator sesı ındırdım onunla uyuttum acayıp rahatlıyordu bebekken sımdıde oglusuma yapıcam