BusraBaturu Ozanin_annesi ilk defa kullanmaya başladım bende 21. Haftada gümde üç kere alıyorum ama çok zorluyor artık
Bskrt bebegimibeklerken biraz itmeniz gerek ileri yoksa geri gelir Ben kullanıyorm hiç geri gelme falan olmadı daha
Bskrt BusraBaturu bende de baş dönmesi kusma ve aşırı terleme ateş basması yaptı Sonra vajinal kullan dedi doktorum Zaten vajinal etkisi daha iyiymş
BusraBaturu Bskrt tahlil sonucum için aradığım da söylicem inş değiştirir böyle günde üç kere al çok zor oldu
Zuzuu BusraBaturu evet çok fazla uyku yapıyor birde bende acayip bir şekilde baş dönmesi yapıyordu ben ağızdan alıyordum ama 3 ay falan kullandım sonlara doğru alışmıştım artık
deleytedmom257 BusraBaturu aynen bende hatta şu an uyuşuk haldeyim😁yatsam mır mır uyucam ama badanacılar var evde iş güçç😑
BusraBaturu deleytedmom257 ahahahah badanacılar olmasa iyiymiş 😀 uyurdunuz neden kullanıyorsunuz acaba doktor neden yazdı size progestanı
Zuzuu BusraBaturu benim herhangi bir tehlikem yoktu önlem amaçlı kullandım daha önce düşüğüm olduğu için..hem iğnesini yaptırdım 3 günde 1 on tane hemde 3 ay boyunca hapını kullandım doktorunuz kullanın diyorsa mutlaka kullanın
deleytedmom257 BusraBaturu 15. Haftada kanama oldu doktor düşük tehliken ileri derecede deyip yatış verdi.1 gece kaldık hastanede 4 hafta iğne de vuruldum haftada birer kere. O zamandan beri progestan a devam diyor doktorum
aysbuk2baby BusraBaturu ben bir önceki gebeliğimde almıştım. 200mglıktı bir de. Resmen alkol almışımda kafam güzel olmuş sızıp kalmışım gibi oluyordum. Uyanınca ben ne ara uyudum diyordum 😂😂
Esesli BusraBaturu ben 4-5 gün kullandım sonra adalata geçtim. Ama benim genel bi uykusuzluğum var çok erkek uyanıp uyuyamıyorum o yüzden böyle bi etki yaşamadım hafif mide bulantısı olmuştu
Burcuoztrkk DOktorlar genelde yatmadan önce alın diyolar yan etkisi oldugu için sabah alırsanız tabi yapar belirti
betulll58 Bende 100 mg olaindan günde 3 kere kullaniyodum aşırı derecede baş dönmesi uyku halsizlik yapıyordu ama mecbur iciyodum çok şükür daha kullanmıyorum artık
BusraBaturu betulll58 bende öyle Suan günde üç kere kullanıyorum inşallah bi kutu dan sonra gerek kalmaz 😞