Sevim1609 Ygmrkmsl Se23da Hiç korkmayın ben 21 haftalık hamileyim 13. Haftadan beri iğne kullanıyorum ve düşük riskim var. Bol su için dinlenin yatın kanamam da oluyor ama Allah bir şekilde dikkat ettikçe sabrını da sağlığını da veriyor 🙏🏻
Sakvsr Fatma63 canım ablam karacanın ürünlerinden almıştı ama hiç memnun kalmadı tabiki görecelidir memnuniyet bi arkadaşım cotton box almıştı bende ondan aldım fiyatıda uygun valla çeşit çeşit aldım çokda beğendim
Fatma63 Sakvsr n11 de gördüm o markayı da bakmadım kullanıcı yorumlarına aklımda bulunsun araştırayım biraz 😀
Alparslan_busra34 Uyku setleri o kadar pahalı ki ben en ucuz 150 liraya özdilekten buldum daha gelmedi ama 😀
Askk Fatma63 Tabiki taç canım çeyizimi hep taçtan aldk hiç bişey olmadı bebiişimin herşeyinide taçtan aldı annem cok kullanışlı
SevcanahinBingl Gizem51 baya indirimdeydi yorgana ıkı yastık hediye ettiler hatta ama net hatırlamıyorum
mervec Fatma63 https://www.krc.com.tr/urun/karaca-home-zuzu-aplike-nakis-13-parca-bebek-seti?gclid=CjwKCAjw14rbBRB3EiwAKeoG__RTkv1nPEZvT_JJrvhf33GZBYDoM6sRVnZ4eDQSPcz6auR44WvHlRoCqQQQAvD_BwE bu canım ben baktığımda ördekli takım vardı bak şimdi kuzulu takım indirime girmiş 😛😛
mervec Annesininkuzusu0911 ay canım üzülme daha güzelini bulursun ya sen ssyfaya gir belki baska modellerde vardır indirimde üzülme ama