Hatice-sezer0 Merhaba güzel anneler bi kaç seferdir başka başka yerlerde okuyuyorum bebek solda olursa erkek sagda olursa kız diye . Daha önce yaşayan veye duyan var mı acaba 🐣
minikanne- Hatice-sezer0 tam tersi diyolar aslında sağda olursa erkek sol kız tabii bana göre gerçeklik payı sıfır
Fatmanurkara Hatice-sezer0 32. Haftaya kadar hep sagdaydi asla hiç sola gecmezdi 32 den sonra sola geçmeye başladı ama oğlum oluyor. Bunlar biraz hurafe hangi yumurtalıktan yumurtladiginiza bağlı bebeğin ilk zamanlar durduğu taraf
Minikkuzular Hatice-sezer0 benim kız solda bence hiç akası yok bildiniz üzere cinsiyeti erkek belirliyor bebelerde nerde durmak rahat etmek istiyorsa orda duruyor
bebisin_annesii Minikkuzular Minikkuzular benimde sol tarafım acıyor sola yatarken sağ da bişey yok 12 haftalık acaba benimki de mi kız ki
Minikkuzular bebisin_annesii doktorum bana 12. Haftada kız dedi 16 da kesin kız olduğunu söyledi size tahminde bulunmadı mı
bebisin_annesii Minikkuzular ben doktora gittiğimde 11 haftalıktı ikili taramaya gittim 16 haftalıkken gel bakalım dedi
Huri-li Bencede alakası ben de meraktan böyle bi post açtım bi ara iki kızım sağda oğluma hamileyim solda hiç böyle şeylere inanmayın nerde durmak istiyorsa orda duruyor bebişler 🥰