Kizilkayabebek aynı durum bizimki gibi ama eltim benden dört yaş çelebim ise iki yaş büyük. Bize herhangi bir şey yapılmasa bile kendileri ile anlam veremediğim bir soğuk savaş veriyoruz. Sanki onlar bizim değil de biz onların hakkını gasp etmişiz gibi. Kardeşi eşimle konuşmayı vesaire kesti. Eşimin ailesi asla düğünü eşit yapmadı onlara harcananı bana yapmadılar ve eşim bunun savaşını hiçbir zaman vermedi ama onlar olursa verirdi. Ki o zamanın Türk lirası ile şimdinin Türk lirasını kıyaslayıp size daha çok yaptık bile dediler. (7 yıl öncekinin) Ama yapılanlara bakıyorum onda biri değil ki benim ailemin durumu iyi olduğu için düğün masrafının belli bir miktarını da karşıladı eltimin ailesi onu da yapmadı. Altına arabasından tutup evine kadar almak için bütün desteği sağladılar ve en önemlisi biz takı için konuşmaya oturduğumuzda 150 gr altın dışında kendi taraflarının 8-9 tane bilezik taktığını bana da takılacağını ondan dolayı bana da 150 gr altın yaptılar ama evlendik bir de ne görelim onların tarafından hatır için bir iki tane çeyrek bile ancak geldi. Eşim benle evlenmeden önce kardeşiyle ortak bir mülkü varmış biz evlendik nasıl oldu ise o mülk direkt kardeşinin oldu. Kardeşi geldi abi babam size haksızlık yapıyor ben ne zaman destek istesem yardımcı olur dedi babasının yanında ise bana haksızlık yaptığını mı düşünüyorsunuz dedi. Yanarlı dönerli biraz iki yüzlü biri. Ben iletişim kurmuyorum mümkün olduğunca eşim de istediğini yapmakta özgür çünkü o onun kardeşi. Şu an hem eşinin hem kendisinin arabası evi var. Zamanında da iki üç daire parası batırmış hepsinde kayınpederim destek çıkmış. Kayınpederim iki oğluna da dükkan almış o dönemler en yüksek mal eden dükkanı kendine almış eşimden habersiz satmış eşimin dükkanı üzerinden ipotek çekip ev almışlar. Biz ise sadece tek araba ile avucumuzu yalıyoruz. Allah büyük tabii kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Benim çocuğumun hakkını helal etmiyorum tabiki haram olsun. Ama hala gözleri benim ailemin varlığında benden gelecek olan mirasta ondan dolayı da küçük oğlanı zengin etme derdinde. Benim ailemin imkanı ne kadar iyi olursa olsun siz anne baba olarak adaletli olmak zorundasınız.