ATC Elisa23 en iyisi ortanca bende ortancayım büyük gelin sensin sen bakmalısın derler küçük gelin sensin sen bakmalısın derler ama ortancaya hiç demezler hahahah 😀😀
Papatyam63 Elisa23 benim kaynanam üvey ondan kendi eşinde olan oğluna kız istedi onu daha çok sever ona her şeyi verir arar sorar eşimin üvey annesi olduğu için beni pek önemsemez bende öyleyim kaynana gibi görmem abla diyerim
annesialisi Elisa23 ben ilk gelinim hiç iyii değil. Eltimle de aramda bir yaş var yani küçük dediğim o. Ama herşeyi sende öğreniyorlar evlilik hayatına saygıyı yemek işlerini ince düşünceyi doğumda neler yapılır herşeyi sen öğretiyorsun yeri geliyor kavgayla tartışmaya sen kötü oluyorsun ama öğretiyorsun sonra gelecek geline hazırlık oluyor ondan her davranış çok daha kontrollü oluyor ben sonraki gelin olmak isterdim.
AysenurGA Elsu26 Ay herkes kendi bilir ama şey dermişim ben senelerdir onlarlayım 2 yıllık evli olsam da benim yerim başka 🤪🤪 (Dedi ve ilk fırsatta unutuldu) 😂😂😂
Sblatc Elisa23 bu aileye göre değişir bence. Bazı ailelerde ilk gelin olmak zor bazılarında son. En iyisi ortanca olmak heralde. Bi de ilk ve son gelin olmak var benim gibi tek iyi tarafı elti olmaması bence 😅
Ceylin680 Elisa23 Aile hangi çocuğu seçmiş se o çocuk şanslı diğerleri şansız .gelin olarakta eğer eşiniz kıymet veren biriyse aile desteğiyle bu kıymet taclaniyor.yok geleneklerinde kadın değersizse aile desteğiyle bu durum katlanıyor .gerçek bundan ibaret
Feyzabeyoglu Elisa23 ilk mi son mu iyi bilemiyorum Tek gelinim😂😂 Kaynanamla yaşıyorum kayinpederimi kaybettik nişanlıyken maalesef. Kişilik önemli tek olmuş son olmuş ilk olmuş falan önemli değil. Iki tarafında kişiliği önemli Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🙏
Deletedmom15262 Elisa23 İlk gelin, garibim hep cefayı çeken… Ortanca gelin, herseyden elini ayağını çeken… Küçük gelin, benn bilmem eşim bilir diyen… Tek gelinde ayvayı yiyendir.
Deletedmom15262 Elisa23 haaaa bu arada eltimuslar aralarına ikiye ayrılırlar birbirlerini yiyenler ve kırmızı alarm kaynana sorununda birlikte yürüyenler olmak üzere welcome Eltilerin savaşı🙈😂😂😂
Elisa23 Mevaninannesiii ya kafama takmak değil merak başka takıcak çok şeyim var buna sıra gelene kdr 😃
Meryemada Elisa23 Ben ikinciyim eşimin bir büyüğü bekar en büyük evli 2 bekarı daha var ama değer sıfır sadece hizmet etmenizi istiyorlar her gün gidip hizmetçilik yapmam gerekiyor evinde çok çektim evim ayrı herşey aynı bence karşındaki insana bağlı oğlunu seven huzurunu bozmaz yani büyük eltide bende avantaj görmedik diğerlerini bilemem..😕