dudininannesi 33 haftalık gebeyim. 1 haftadır hemoroid sorunum var ve kendi ailemlede de olan bir sorun. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl bir çözüm buldunuz ya da doktorunuza sordunuz mu ne yapmalıyım diye?
Aycaaa571 dudininannesi benim doktorum fitil verdi birde kantaron yağı kullandım bendede basur var napsam düzgün geçiremedim
Ceylin680 dudininannesi Cok katı gıdalar yeme yağlı ve biberli gıdalar hemoroid in düşmanı tüketme asla acı biber.genelde iliksu tut o iyi geliyor.birde çalışıyorsan çok ayakta durmak ve çok oturmak costurur dengelemek lazım çalışırken de zor oluyor
dudininannesi Ceylin680 Yok çalışmıyorum şuanda. Her gün 1-2 saat yürüyüş yapıyorum. Evde de çok uzanıp oturmamaya çalışırım. Kabızlık ya da başka bir sorunum da yok niye böyle oldu bilmiyorum. Ailemde var acaba o yüzden olabilir mi ya da kalıcı mıdır acaba ?
Ceylin680 dudininannesi hemoroid kalıcı ve genetik bir rahatsızlık deil .stresli ve vücuda uygun olmayan yaşam tarzı sonucu oluşan bir sorun hayat şartları kişiye göre olursa sorun bitiyor