Sibel2603 Kızlar son adetr göre 6+2 gunluk cıkmam gerekirken 4+6 gunluk çıktı benim gbi olup saglıkla bebegini kucagına alan var mı acaba? Cok üzgünüm suan😔
edalici Sibel2603 benimde 10 gun geri cikti son adet tarihini degisti 2 hafta ileri geri oynayabiliyormus
eso14 Sibel2603 canım üzülme bende öyleydim hatta benimde 10 gündü. Bir daha ki kontrole gittiğimde son adet tarihimle bire bir uyumluydu.
Ceylin680 Sibel2603 Canim benimkide öyleydi 12.haftada gittim fark 3güne düsmüs kapatır merak etme.bak dünde gittim hala fark 3gündü ben 15haftalik hamileyim
Lulemom Sibel2603 benimde 1 hafta geriydi en başından beri. Doktorum geç döllenme dedi. Adet tarihime göre 39+3 de doğum yaptım isteğimle sezaryen oldum, normal yani. Seninkide öyledir takılma. 2 haftaya kadar normal diyolar
Asli0611 Geç döllenmedir inşallah. Benim dün muayenem vardı 6+1di kese bile görünmedi kendini üzme canım en azından görmüşsünüz
Alp52 @Sibel2603 keseyi gördüysen korkma canım geç döllenme olmuş olabilir 2 3 hafta sonra tekrar git inşallah kalp atışını da duyarsın acele etme bazen doktorlar erkenden kalp atışı yok diyip kürtaja yönlendirebiliyolar oyuzden biraz bekle
Sibel2603 Alp52 benm ilki de kürtaj oldugu icin korkuyorm ins dedigin gbidir canım her seyin hayırlısı ne diyelim
esredn Sibel2603 Benimde geriydi. Sonra eşitlendi şimdi ileride. İki hafta geri iki hafta önde olması normal. Şuan 26+3 haftalık olduk.
Almla Sibel2603 canm bnmde öyle son adet 17 Ağustos ama suan biz 9 haftayız bebitom gayet iyi kese konumu kalbi çok şükür güzel her kadın adetin 14 üncü günü yumurtlama görecek diye bir kanı yok bnde pkos var ve adet olamıyorum zor yani o yüzden strese sokma kendini de bebito yuda
llFatma Sibel2603 kuzu çok normal benim de çocuğun karnı 1 hafta geri geliyor. Kafana takma çok normal. 2 hafta üstü sıkıntı diye biliyorum
kubracyln Sibel2603 benimde aynıydı canım geç döllenmedir 8 gün fark vardı bu hafta kontrole gittim 3 gün fark var şu an 11+5 iz
kahvekitapakademi Benim de 1 hafta geriden geliyormuş. Kalp atışı yok küretaj dediler. Kendi doktoruma gittim küçük diye duyulmadı ama kalp atışı pıt pıt görünüyordu. Ki benimki tüp bebek. Sizinki normalse geç döllenme olabilir sakın stres yapmayın