BetlYldrmErdem ilkim19 ayyy bendee hep midem bulaniyor gibi his oluyor ama sadece aksam yemekten sonra oluyor ne yicegimi sasirdim valla
Deletedmom6666 Bende şubat 22 de Doğum görünüyor ☺️ Peki mide bulantılarınız ne durumda 😳 beni çok zorluyor da 🧐
silakabadayi Deletedmom6666 benim pek birşeyim yok cnm sırt ağrılarım haricinde belirtim bile yok diyebilirim
Amsya Bn 12. Haftamdayim belirtiler azaldı üç gündür falan gece lavaboya çıkmıyorum bu haftalarda belirtiler azalması normal mi
Ruhak Bişey sorcam 9. Haftasında doktora gidip bebeğinin hareketlerini ultrasonda gören var mi bugün 9+3 üm gittik bebeğin hareketlerini göremedik.. Dr normal dedi ama benim moralim bozuldu tabii çünkü gören arkadaslar var
ilkim19 Ruhak ben 9+2 de gördüm gittiğimizde uyuyordu içerde ☺️Doktor öksürttü beni uyandırdı elleri kolları kafası diye de gösterdi heryerini ama belki kişiden kişiye değişiyordur 🤔
Ruhak ilkim19 aslında çektiğimiz videoda çok hafif oynamış.. Doktora neden hareket etmiyor dedim bu haftada göremeyiz dedi.. Sinir oldum.. Görenler var sonuçta 😊
RdvanAyemUtar GamzeBalcDemircan bende erkek hissediyorum yani hamileliğimde öyle bulantı falanda yaşamıyorum☺️
GamzeBalcDemircan RdvanAyemUtar ben kız istiyrdum bir oğlum var ama erkek hissediyrdum ve herkeste erkek dedi çin takvimi bi tek kız diyordu doktorda erkeğe benziyr diyince inandım direk sağlıklı hayırlı olsunlarda fark etmez kız erkek allahın takdiri
RdvanAyemUtar GamzeBalcDemircan tabi ki de cinsiyeti hiç fark etmiyor kız çocuğuna daha çok hevesleniyoruz
EsmaY34 11+5 bizim de . Rabbim herkese hayırlısıyla çocuğunun doğdugunu görüp hayırlısıyla hayırlı bir evlat yetiştirmeyi nasip etsin.