Sedahoca Ben çok heyecanlanıyorum ve ilk gebelik diye sanırım çok evhamlıyım kızlar benim gibi olan var mı sanki her an birşey olcakmışşş gibi hissediyorum 🤨🙁
ilkim19 Sedahoca bende öyleyim bu aralar sabah bulantılarım geçti eşime dert yanıyorum midem bulanmıyor diye gülüyor bana 😂sanıyorum bişey oldu o yüzden bulanmıyor midem 😊
BetlYldrmErdem Sedahoca bende ilk zamanlar oluyordu o daha cok simdilerde oyle hissim kalmadi bol bol dua ettim okudum
Sulemrahkuzey tugbaninmucizesi ultrason görüntüsünde bana erkek gibi geldi haftaya cuma söylicem dedi :)
NurglevikUluay Soğuk havalara denk geldiğim için endişeleniyorum benim gibi olan var mı? 13+5 ve heyecan korku bi arada 🤗
yamacinannesi NurglevikUluay canım bende 13+5. Antalyada yaşadığım için bu sıcakta napıcam diye düşünmektense kışın doğsun en azından üst üste giydiririm modundayım😂 cinsiyet tahmini yaptımı doktorun? Bizimkine erkek dedi😍
gizboz silakabadayi benimde 11+2 22 Şubat görünüyor ama inşallah bakalm benm de doğum tarihim 13 Şubat denk gelse sevinirim 😍
BetlYldrmErdem ilkim19 ayyy bendee hep midem bulaniyor gibi his oluyor ama sadece aksam yemekten sonra oluyor ne yicegimi sasirdim valla