Lulikli Gltsrmys benimde 10-15 dakika sürdü. Bebeğimin pozisyonu gayet uygundu doktor da güzel bir şekilde anlata anlata baktı. Ben tatmin oldum açıkcası 😊
Aysegul19- aybukecigim direk randevu alınmıyor malesef kadın doğum doktoruna gidiyorsun yan dal açtıkları taktirde alabiliyorsun geçen sene öyleydi bu sene nasıl bilemiyorum ama büyük ihtimallede aynidir
Mucizemannesi21 Bebegin pozisyonu uygunsa rahatlikla herseyine bakip ölcuyolar Benimkide 20 dakika sürdü ayak tabanına kadar rahatlikla bakti ama benden sonraki bayan 40 dakika surdu sonra bida cikip biseyler yiyip geldi bu seferde yüzüne bakamadilar bebegin yani demem oki pozisyonla alakali benimkini perinatolog bakti
hilalmevsim_3467 Gltsrmys Bende geçen hafta girdim 20 dk falan sürdü ama heryerine baktı tek tek yüzünü göstermedi diye 2 dk bekledi sonuç olarak ilgilendi yani süre az ama ben memnun kaldım
Busrainmakcpnr Melek3 hmmm çok geçmiş olsun içiniz rahat etmediyse perinetoloji doktoru bulunan bir hastaneden ön kayıt için kadın doğum doktoruna sıra alın. Durumu anlatın ve perinetoloji bölümüne randevu talep etmesini isteyin çünkü MHRS den randevu verilmiyo. O şekilde size sıra veriyo .
Melek3 Busrainmakcpnr 5 gün kaldı doğuma hani ordan çıkacak bir sonuç da bişi degistirmicek di ztn kendi dotkorum zorunluda tutmamisti
Busrainmakcpnr aybukecigim almayı bı deneyin MHRS ve 182 den. Fakat ben anlamamıştım . perinetoloji doktoru bulunan bir hastaneden ön kayıt olarak herhangi bir kadın doğum doktoruna randevu aldım randevu günümde gittim doktora rica ettim perinetoloji bölümünden randevu almam gerekiyor diye. Ve gün içinde bana sıra verdi öyle cikmistim. Genelde bu şekilde oluyo sanırım bildiğim benden sonra giren tanıdıklarımda aynı sekilde girdi çünkü.
Dilekkuru Gltsrmys bnmki de yüzünü göstermedi doktor üç kere yolladı geri çağırdı üçüncüde gösterdi çok şükür yarım saat yürüdüm her cikmamda öyle gittim tekrar yanına dönsün hareket etsin diye
SekerAnne Benim de 20 dakika sürdü her organına özellikle beynine, ense kalınlığı , kalp , mide , ayak , parmak sayısı …. Her şeyine bakıldı sorun varsa sorabilirsin dedi pozisyona bağlı bence de. Ben de perinatologa gittim radyologlar da yapıyor sanırım